Haberler

Güreşçiler Minderde Kıyasıya Güreşti

Güncelleme:

Erzincan'da Okul Sporları 17-18 yaş gurubu güreş müsabakaları yapıldı.

Erzincan'da Okul Sporları 17-18 yaş gurubu güreş müsabakaları yapıldı. 13 Şubat Spor Salonunda gerçekleştirilen güreş müsabakalarında güreşçiler kıyasıya güreşti.

Okul Sporları 2013-2014 sezonu müsabakaları devam ediyor. 17-18 Yaş gurubu Serbest Güreş müsabakaları büyük çekişme içerisinde tamamlandı. Mindere çıkan güreşçiler rakibini tuş etmek ve rakibinden puan alabilmek için büyük çaba sarf ettiler. Dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Yapılan müsabakalarda elde edilen sonuçlar ise şu şekilde oldu. 42-46 kiloda Refahiye Çok Programlı Lisesinden Abdulaziz Solak birinci, yine aynı okuldan Selamet Çiçekçi ikinci oldu. 55 kiloda İmam Hatip Anadolu Lisesinden Abdullah Navruz birinci, Muhammet Köse ikinci, Refahiye Anadolu Öğretmen Lisesinden Mehmet Köylü ise üçüncü oldu. 60 kiloda İmam Hatip Anadolu Lisesinden Mustafa Köse birinci, Ahmet Fırat ikinci, Sefa Akdağ ise üçüncü oldu. 66 kiloda Refahiye Anadolu Öğretmen Lisesinden Yakup Satıcı birinci, Refahiye Çok Programlı Lisesinden Baykal Kızılırmak ikinci oldu. 74 kiloda Refahiye Çok Programlı Lisesinden Eren Şeker birinci oldu. 84 kiloda ise Refahiye Anadolu Öğretmen Lisesinden Eren Yıldırım birinci, Enes Eken ise ikinci oldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Refahiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title