Haberler

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Nisan Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi, 5 gün süren Nisan ayı toplantılarını tamamladı.

Gümüşhane İl Genel Meclisi, 5 gün süren Nisan ayı toplantılarını tamamladı. Toplantılarda 25 teklif görüşülerek karara bağlandı.

Cumhuriyet Caddesinde bulunan Meclis binasında İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıların son gününde çeşitli imar planları ile Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan taşınmazın Milli Eğitim Müdürlüğü adına anaokulu yapılmak üzere tahsis edilmesi konuları görüşüldü.

BAĞLARBAŞINA ANAOKULU YAPILACAK

İmar planı tekliflerinin İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edilen toplantıda Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan taşınmazın Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsisiyle ilgili açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, eski TEDAŞ yerleşkesi içerisinde ki arsanın 2 bin 100 metrelik kısmının talep edildiğini söyledi. Gümüşhane Üniversitesi ve TOKİ konutlarıyla birlikte Bağlarbaşı Mahallesinde nüfusun hızlı bir şekilde arttığını dile getiren Akdoğan, Milli Eğitim Müdürlüğünün bu alanda anaokulu yapmak için tahsis talebinde bulunduğunu ve takdirin İl Genel Meclisinde olduğunu kaydetti.

Anaokulu'nun Bağlarbaşı Mahallesi için en elzem yatırımlardan birisi olacağını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ise eğitim yatırımlarına koşulsuz destek verdiklerini söyledi. Gündem maddesi İmar ve Bayındırlık ile Eğitim, Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna havale edildi.

"İMAM HATİP'TEN ALTINPARK KONUTLARINA GİDEN YOL KARANLIK VE TEHLİKELİ"

Toplantının sonunda gündem dışı söz alan İl Genel Meclisi üyesi Zülfikar Bal ise Oltanbey Mahallesinde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi ile hemen arkasında bulunan Altınpark Konutları arasındaki yolun nahoş durumunu Meclis üyeleriyle paylaşarak bu soruna çözüm bulunmasını istedi.

Anılan yolda aydınlatma olmaması nedeniyle yaklaşık 120 konutun bulunduğu alana ulaşımın akşam saatlerinde tehlikeli olduğunu, bu yolla ilgili sürekli nahoş olaylar olduğuna dair şikayetlerin kendilerine ulaştığını kaydeden Bal, yolda aydınlatma yapılmasını, sürekli asayiş yönünden denetim yapılmasını ve vatandaşların huzursuzluğunun giderilmesi noktasında yetkilileri göreve davet etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ekrem Akdoğan Bağlarbaşı Yerel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title