Haberler

Geleceğin Futbol Yıldızlarına Hanımeli

Güncelleme:

Eskişehirspor Futbol Yaz Okulu'na giden futbolcu adayı çocuklar, futbolun temel eğitimini Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı'nın antrenörü Pınar Konca'dan alıyor.

Eskişehir spor Futbol Yaz Okulu'na giden futbolcu adayı çocuklara, futbolun temel eğitimi Eskişehir spor Kadınlar Futbol Takımı Antrenörü Pınar Konca tarafından veriliyor.

Beden eğitimi öğretmeni de olan Konca, yaz okuluna katılan 2007-2008 doğumlu çocukların sayısının 15-27 kişi arasında değiştiğini söyledi.

Çocukların yaşları küçük olduğundan oyun ağırlıklı bir program izlediklerini belirten Konca, şöyle konuştu:

"Çocuklara düşme, kalkma, koordinasyon, becerileri kazandırmayı hedefliyoruz. Yaz okulunun ardından kış antrenmanlarına devam ediyoruz. Kendisini gösteren ve başarılı olan çocukları bir üst gruba getiriyoruz. Yaz ve kış okullarında hem öğretiyoruz hem de eğleniyoruz. Ailelerle beraber koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Küçük yaş grupları arasında özel turnuvalar oluyor. Belirli dönemlerinde ailelere ve çocuklara seminerler verip, onları düzenli beslenme konusunda eğitmeyi planlıyoruz. Öğrencilerin beslenmesine de önem veriyoruz."

-" Tarık Çamdal'ı çok seviyorlar"

Konca, minik futbolcuların örnek aldığı futbolcuların başında Ertuğrul Sağlam ve Tarık Çamdal'ın yer aldığını vurguladı.

Yaklaşık bir ay önce Ertuğrul Sağlam ile sohbet gerçekleştirdiklerini anlatan Konca, şöyle devam etti:

"Buradaki 27 çocukla beraber fotoğraf çekimi yaptık. Tarık Çamdal'ı çok seviyorlar. Kalecilik anlamında da oyunculuk anlamında da çok yetenekli oyuncularımız var. Çocukların düşünebilme zekaları oldukça, biz onları her türlü her yola dönüştürebiliriz. Çocuklar, antrenmanlarını çok seviyor. Başka kurslara da gidiyorlar ama burayı hiç ihmal ettiklerini görmedim. Burada futboldan öte spor yapıyorlar."

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Tarık Çamdal Yerel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title