Haberler

Gediz İmam Hatip Lisesi Yeni Okul Binasına Kavuşuyor

Üç yıl önce yıkım kararı verilen Gediz İmam Hatip Lisesi yeni okul binasına kavuşuyor.

Üç yıl önce yıkım kararı verilen Gediz İmam Hatip Lisesi yeni okul binasına kavuşuyor.

1976-1977 yılından bu yana eğitim öğretim hayatına devam eden Gediz İmam Hatip Lisesi'ne, yapılan araştırmalar sonucu Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 14.11.2011 tarihinde yıkılmasının uygun olduğuna dair rapor verilmişti.

Bu kararın ardından yeni okul binası yapılması için çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "1976-1977 eğitim öğretim yılında 10 bin 572 metrekare alanda 12 derslikli bina ile ilçemizde faaliyetlerine başlayan Gediz İmam Hatip Lisesinin Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 14.11.2011 tarihinde yıkılması yönünde rapor verilmesi üzerine yeni bina yapılması için çalışma başlatıldı.

Verilen rapor doğrultusunda 30.12.2013 tarihinde 16 derslikli okul yapılması için İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi. Yer teslimi yüklenici firmaya yapılmış olup yeni okul binasının yapılması amacıyla mevcut binanın yıkım işlemlerine başlanmıştır" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Denizli Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title