Haberler

Firdevs'in Öldüğü Yolu Trafiğe Kapattılar

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde Bir Grup Kişi, Yarış Yaptığı İleri Sürülen Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı İlköğretim Öğrencisi Firdevs Özduran'ın Yaşamını Yitirdiği Yolu Trafiğe Kapatarak Eylem Yaptı

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde bir grup kişi, yarış yaptığı ileri sürülen ehliyetsiz sürücünün çarptığı ilköğretim öğrencisi Firdevs Özduran'ın yaşamını yitirdiği yolu bir saat trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Eyleme Hicran- İbrahim Özduran çifti de ellerinde kızlarının fotoğrafıyla katılarak destek verdi.

Dün akşam saatlerinde İzmir Caddesi'nde toplanan yaklaşık 50 kadar mahalle sakini, kazanın meydana geldiği yere karanfil bırakıp, 'Öğretmen Evleri Otobüs Durağı'na çocuklarımız ve daha fazla can vermemek için üst geçit istiyoruz' yazılı döviz açtı.

İbrahim ve Hicran Özduran çifti de hayatının baharında kazaya kurban verdikleri kızlarının fotoğrafıyla eyleme katılarak destek verdi. Acıları tazelenen Özduran çifti, gözyaşlarını tutamadı. Sinir krizi geçiren anne Hicran Özduran'a 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Yiğit, Özduran çiftini teselli etmeye çalıştı.

Mahalle sakinleri daha önce de iki ölümlü kazanın meydana geldiği yolun ilçenin sakin şehir (Cittaslow) unvanı almasının ardından daha işlek hale geldiğine dikkati çekerek, "üst geçit yapılması için girişimlerimiz olmuştu. Ancak, bir sonuç alamadık. Bunun için daha kaç can vermemiz gerekiyor" diyerek, tepkilerini dile getirdi.

Bir saat kadar yolda oturarak protestolarını sürdüren eylemciler, daha sonra sessizce dağıldı.

Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Firdevs özduran'a, geçen çarşamba günü İzmir Caddesi'nde, elini tuttuğu kardeşi Gülben ile yolun karşısına geçmek isterken başka bir otomobille çarptığı ileri sürülen ehliyetsiz motosiklet tamircisi Hakan Yerdelen (23) yönetimindeki 35 AN 8753 plakalı otomobil çarpmıştı.

Ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan kız kurtarılamamıştı. Firdevs'in kaza anında geri ittiği kardeşi Gülben ise kurtulmuştu. Kazanın ardından polis tarafından gözaltına alınan Yerdelen ile yarış yaptığı iddia edilen otomobilin sürücüsü Hüseyin Yetim (26) tutuklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

title