Haberler

Fethiye'de Yağışa Dayanamayan Pergole Çöktü

Büyük Bir Gürültü İle ÇöktüCumhuriyet Mahallesi Dispanser Sokak yanındaki altında dükkanlar, üstünde ofis ve konutların bulunduğu binanın önünde bulunan pergole yağan yağmura daha fazla dayanamayarak büyük bir gürültüyle çöktü.

Büyük Bir Gürültü ile Çöktü

Cumhuriyet Mahallesi Dispanser Sokak yanındaki altında dükkanlar, üstünde ofis ve konutların bulunduğu binanın önünde bulunan pergole yağan yağmura daha fazla dayanamayarak büyük bir gürültüyle çöktü. Olayda yaralanan ve can kaybının olmaması sevindirirken yaklaşık 20 bin lira hasarın olduğu öğrenildi.

Fethiye'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde en işlek sokağın olduğu Dispanser Sokak yanındaki dükkanlar, ofis ve konutların bulunduğu demir ve ahşaptan oluşan pergole büyük bir gürültüyle çöktü. Pergolenin altındaki dükkanlarda yaklaşık 20 bin lira hasar meydana gelirken can kaybının olmaması sevindirdi. Bir telefon dükkanının önünde bulunan motorsa pergolenin altında kaldı.

Dükkan sahipleri pergolenin ahşaplarının çok eskidiğini ve yağan yağmura dayanamayıp çöktüğünü söylediler. Evinde otururken pergolenin büyük bir gürültüyle çöktüğünü duyan Ali Rıza Başarır, yaptığı açıklamada; "Evimde otururken büyük bir gürültü duydum. Merak edip aşağıya indiğimde 3 dükkanın önünde duran pergolenin çöktüğünü gördüm. Bu pergoleler ahşap ve demirden yapılmış ve çok eskimişti. Allah'tan can kaybı yok. Bazen pergolenin altında dükkan sahipleri, vatandaşlar otururduk. Eskimiş pergoleler artık yağan yağmuru kaldıramayınca çökmüş" dedi.

Fethiye Belediyesi ekiplerine haber veren dükkan sahipleri yıkılan pergoleyi kendi imkanlarıyla dükkanlarının önünden kaldırmaya çalıştı. Yıkılan pergolenin altında kalan motorda ise hasarın büyük olmadığını kaydedildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title