Haberler

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Özakalın;

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarla birlikte kenetlenip başarıya ulaşacaklarını söyledi."24 yürekli arkadaşımızla birlikte talip olduğumuz bu zorlu görevde vakit geçirmeden"...

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarla birlikte kenetlenip başarıya ulaşacaklarını söyledi.

Erzurum'un profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumundaki Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da 13 Temmuz'da yapılan genel kurulda görevi resmen devraldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Saim Özakalın şunları söyledi;

"24 yürekli arkadaşımızla birlikte talip olduğumuz bu zorlu görevde vakit geçirmeden çalışmalara başladık. Göreve geldikten sonra 17 gün gibi kısa bir süre zarfında, teknik direktörümüz Taşkın Güngör ve idari menajerimiz Necdet Gümüşenek'in raporları doğrultusunda eski takımdan 6 futbolcu ve 17 yeni oyuncuyla sözleşme imzaladık. Yapmış olduğumuz transferin hiçbirini menajer veya başka aracılar vasıtasıyla yapmadık. Takip ettiğimiz ve alınmasını istediğimiz oyuncularla birebir görüşerek kendi irademizle transferleri gerçekleştirdik. Birkaç gün içerisinde de yine Bank Asya 1. Lig ve 2. Lig'de görüştüğümüz 1-2 futbolcuyu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz. Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum; kadromuzdaki futbolcuların biri dışında tamamı bonservisleriyle birlikte alınmıştır."

"TARAFTARIMIZI HER AN YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Mavi-beyazlı ekibin 24 kişilik genç bir kadrosuyla15 günlük ilk etap kampını Polat Holding'in sponsorluğunda İstanbul'da yaptığını dile getiren Başkan Özakalın, takımın 3 günlük aranın ardından ikinci etap kampı için 3 Ağustos Cuma günü Bolu'ya gittiğini söyledi. Bolu Koru Otel'de 19 Ağustos'a kadar yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan takımın 9 Eylül'de başlayacak lige tam anlamıyla hazır olacağını vurguladı. Ligin iddialı takımlarından biri olduklarını belirten Başkan Özakalın, "Bize inananları ve taraftarımızı mahcup etmemek adına bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Takımın itici gücü olacak taraftarımızı her an yanımızda görmeyi arzu ediyoruz.

Daima taraftarımızla kol kola, birlik bütünlük içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik sonucunda başarıya ulaşacağız." dedi.

" TESİSLEŞME VE ALT YAPI ÖNEMLİ"

Sportif başarıların elde edilmesinde tesisleşme ve altyapının da çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Özakalın, "Genel kurulda şahsım ve yönetimimiz adına ifade ettiğimiz gibi tesisleşme ve altyapıya önem vereceğiz. Her iki konunun başarıya ulaşmada ne derece önemli olduğunun farkındayız. Erzurum'da ilk kez Elit Akademi Ligi'nde 6 yaş grubunda katılmayı programımıza aldık. En kısa sürede altyapı antrenörlerimizle anlaşarak bu konuda ciddi adımlar atmayı planlıyoruz." diye konuştu. Daha önce Erzurumspor'un kullandığı tesislerde de düzenlemeler yapacaklarını anlatan Özakalın, tesislere 1 adet çim, 2 adet de sentetik saha yapılacağını açıkladı.

"DESTEK VEREN HERKESE MİNNETTARIZ"

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Erzurumlu futbolseverlere yeni heyecanlar yaşatacağını söyleyen Başkan Özakalın, kendilerine destek veren Vali Sebahattin Öztürk'e, kulübün onursal başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'e, iş adamlarına ve maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Özakalın, şimdiye kadar verilen desteklerin de devam etmesini arzu ettiklerini sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Taşkın Güngör Saim Özakalın Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title