Haberler

Emekli Olan Basın Müdürüne Veda

Artvin Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Çobankara, 25 Yıllık Memuriyet Hayatının Ardından Emekli Oldu.

Artvin Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Çobankara, 25 yıllık memuriyet hayatının ardından emekli oldu.

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, emekliye ayrılan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Çobankara için öğretmenevinde veda yemeği verdi.

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, veda yemeğinde yaptığı konuşmasında; "17 yıl gibi uzun süre ile resmi müessesede basınla ilgili bir müdür olmak, hem o resmiyeti korumak, hem de gazeteciler arasındaki o haber alıp vermenin samimiyetini, sıcaklığını yaşatmak zor iştir. Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Mustafa Bey, 17 yıl burada kaldığına göre bu işi çok iyi yapmış demektir, kendisini tebrik ediyorum." dedi.

Görev yaptığı Artvin Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılan Mustafa Çobankara ise;"Artvin'de bir klasik söz vardır, Artvin'e gelen ağlar, giden ağlar diye ama ben gelirken ağlamadım, inanın giderken ağlıyorum. Görev yaptığım 17 yıl içerisinde bir Artvinli gibi çalışıp görev yapmaya gayret gösterdim. Artvin'i ve siz dostlarımı hiçbir zaman unutmayacağım." diye konuştu.

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün ise, belediye meclis kararı ile Çobankara'ya, ilde görev süresince yaptığı başarılı haberler ve turizm elçiliğinden dolayı, fahri hemşehrilik beratı verdi.

Yemeğe, Artvin İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Birol Şimşek, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Artvin Adli Yargı ve Adalet Komisyon Başkanı Maksut Karakulak, Artvin Vali Yardımcıları Halil Avşar, Mustafa Altınpınar, Ahmet Karakaya ile daire amirleri ve Artvin'in yazılı ve görsel basın mensupları katıldı.

(ZA-İRT-Y) 26.02.2008 11:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title