Haberler

DİSKİ'de Otomasyon Sistemi Eğitimi

Güncelleme:

DİSKİ Genel Müdürlüğü, personel arasında iş koordinasyonu sağlamak ve iş verimini artırmak için personeline eğitim verdi.

6360 Sayılı Büyükşehirler Yasası'nın 1 Nisan 2014 tarihinde uygulanmaya başlaması ile birlikte ilçelerdeki çalışmalarına hız veren DİSKİ Genel Müdürlüğü, personel arasında iş koordinasyonu sağlamak ve iş verimini artırmak için çalışmalar yapıyor. Bu amaçla İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Abone İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan "Abone İşletim Semineri" düzenlendi.

OTOMASYON SİSTEMİ ANLATILDI

Yeni yasa ile birlikte İlçelerde Abone İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı olarak çalışacak olan şube yöneticileri ve görev alacak personele verilen eğitimde, DİSKİ Genel Müdürlüğü otomasyon sistemi ve uygulamaları ile ilgili eğitim verildi. DİSKİ'de Tahakkuk Memuru olarak görev yapan Kamuran Taş tarafından verilen eğitimde, sayaç okuma elterminal ve yazılım kılavuzu anlatıldı. Gün boyu süren eğitimde su sayaçlarının kullanımı, endeks okuma, sisteme giriş gibi konularda bilgiler verildi.

'ÇALIŞMA KALİTEMİZİ İLÇELERE DE TAŞIYACAĞIZ'

Konu ile ilgili açıklama yapan DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı, Büyükşehirler Yasası ile DİSKİ'nin sorumluluk alanının genişlediğini söyleyerek, "Hizmet alanımıza giren ilçe ve köylerde en kaliteli ve sürekli hizmeti sunabilmek çalışmalarımızı büyük bir çaba içerisinde sürdürüyoruz" dedi. Görev alanlarına giren tüm birimlerde teknik donanımları sağlayacaklarını söylen Sarı, bu bölgelerde görev yapacak personelin eğitimi konusunda da gerekli olan tüm çalışmayı yapacaklarını sözlerine ekledi. Sarı, "Kent merkezindeki çalışma kalitesini ilçelerimize ve köylerimize taşıyacağız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yaşar Sarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title