Haberler

Didim'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Didim'de Kamu Kurum ve kuruluş ile Sivil Toplum Örgütlerinin oluşturduğu takımların mücadele ettiği ve yaklaşık bir ay süren Kaymakamlık Voleybol Turnuvası sona erdi.

Didim'de Kamu Kurum ve kuruluş ile Sivil Toplum Örgütlerinin oluşturduğu takımların mücadele ettiği ve yaklaşık bir ay süren Kaymakamlık Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu ise Esra Karakaya Anadolu Lisesi oldu.

Gençlik Haftası etkinlikleri içerisinde de yer alan ve Didim'deki Kamu Kurum ve kuruluş ile Sivil Toplum Örgütlerinin oluşturduğu takımların mücadele ettiği ve yaklaşık bir ay süren Kaymakamlık Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçında Esra Karakaya Anadolu Lisesi ile Esnaf Odası karşı karşıya geldi. İlk iki seti alan Esnaf Odası üstünlüğünü koruyamayınca Esra Karakaya Anadolu Lisesi üst üste üç seti de alarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Esnaf Odası 2. Didim Belediyesi ise 3. oldu. Vergi Dairesi ise turnuvanın en centilmen takım seçildi. Maç sonunda ödül töreni yapıldı. Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Muhammet Karaca, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, 2. Başkan Aydın Bener ile ödül alacak takımların sporcular katıldı. En Centilmen takımın ödülünü Aydın Bener verirken3. olan Didim Belediyesine ise kupasını Esra Karakaya Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Gider verdi. 2. olan takımın ödülünü ise

Esnaf Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu verdi. Şampiyon Esra Karakaya Anadolu Lisesi ise kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Muhammet Karaca'nın elinde aldı. Sporculara kupaların yanı sıra madalya da verildi.

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Muhammet Karaca İlçede kaynaşmanın ve dayanışmanın arttırılması amacıyla turnuvanın düzenlendiğini belirterek "Gençlik Haftası münasebetiyle İlçemizde sporun tabana yayılması, sporun sevdirilmesi, Kamu kurum ve kuruluşlar, Esnaflar ve Sivil toplum kuruluşlarının kaynaşmasını sağlamak amacıyla Sayın Kaymakamımızın tavsiyesi ile İlçemizde Voleybol Turnuvası düzenledik. Turnuvaya 22 takım müracaat etmiş ve yaklaşık bir ay süresince dostça bir müsabakalar yapılmıştır. Tüm takımlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına ve Turnuvamızı duyuran basınımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.

Karaca İlçe Spor Salonunun her türlü müsabaka ve spor branşlarının icra edilmesine müsait olduğunu belirterek "İlçemizde her yaştaki insanımıza ve yabancı uyruklu vatandaşlarımıza kapımızı 24 saat açıktır. Yeter ki İlçemizde spor potansiyelini yükseltelim. Bizler Eğitim, sağlık ve spor'u birbirine tamamlayan unsurlar olarak görüyoruz. Sizleri de her zaman yanımıza görmek istiyoruz."dedi.

Konuşmanın ardından ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakaya Aydın Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title