Haberler

ÇOMÜ'de Akademik Kurul Toplandı

Güncelleme:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademik kurul toplantısı yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi akademik kurul toplantısı yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, fakültenin başarı ivmesinin artışından duyduğu memnuniyeti aktardı.

Eğitim Fakültesi'nin üniversitenin en önemli ve önemi her geçen gün artan birim olduğunu aktaran Laçiner, şunları söyledi:

"Eğitim Fakültesi'nde ciddi bir altyapı, bina sorunu vardı. Bunu aşmak için elimizden geleni yaptık, fakültemizi kısa sürede yeni bir binaya kavuşturduk. Yeni binaların da kağıt üzerinde çalışmaları tamamlandı. Fakülte yenilenme çalışmaları bittiğinde hem akademisyenlerimiz hem öğrencilerimiz için daha rahat, daha huzurlu bir çalışma ortamı sağlanacak ve bu başarıya yansıyacaktır.  Öte yandan bilimsel yayınlar bizim için çok önemliydi ve Eğitim Fakültesi'nde bu sayının da arttığını gördük. Eğitim Fakültesi, ÇOMÜ'nün en eski ve en köklü fakültelerinden bir tanesi. Buranın başarısı çok önemli, başarı hepimizin başarısı. Bu anlamda sonsuz fedakarlıkla fakülteye sunduğunuz her katkı için teşekkür ediyorum."

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Yüce ise okulun 2011 ile 2015 yılları arasındaki gelişimi hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Süleyman Demirel Sedat Laçiner Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024? İspanya Andorra maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İspanya Andorra maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title