Haberler

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağlı Vatandaşları İftarda Buluşturdu

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün farklı bir mahallede iftar programları gerçekleştiren Çekmeköy Belediyesi, bu kez Alemdağ Mahallesi’ndeki yüzlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturdu.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün farklı bir mahallede iftar programları gerçekleştiren Çekmeköy Belediyesi, bu kez Alemdağ Mahallesi'ndeki yüzlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturdu.

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının bu kez adresi Almedağ Mahallesi oldu. Mahallede ikamet eden yüzlerce vatandaş belediyenin mahalleye kurduğu iftar sofrasında oruçlarını açma imkanı buldu.

"BU AYLAR DUA ETMEMİZ GEREKEN AYLAR"

Ramazanın manevi duyguları canlandırdığına dikkat çeken Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Ramazan ayı önemli bir ay. Evveli rahmet, ortası merhamet, sonu günahlardan af olunan bir ay. İçinde bin aydan daha hayırlı olan bir geceyi, Kadir Gecesi'ni barındıran böyle bir ay. Bu aylarda yaptığımız ibadetleri rabbim kabul eylesin. Bu aylar dua etmemiz gereken aylar, bu aylar bütün İslam alemine dua etmemizi gerektiren önemli günlerdir. Bunun için sizler de yaptığınız ibadetlerin sonunda birbirimize dua edelim" şeklinde konuştu.

İftar programının ardından Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan da, Çekmeköy Belediyesi bahçesinde kurulan ramazan etkinlikleri alanda vatandaşlarla bir araya geldi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çekmeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title