Haberler

Busiad'da, Özer Dönemi

Bursa Sanayicileri ve İş Adamları (Busiad) Olağan Genel Kurulunda Tek Liste ile Gidilen Seçimde Üyelerin Tamamının Oyunu Alan Mehmet Arif Özer, Yeni Başkan Seçildi.

Bursa Sanayicileri ve İş Adamları (BUSİAD) olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde üyelerin tamamının oyunu alan Mehmet Arif Özer, yeni başkan seçildi.

BUSİAD Evi'nde yapılan olağan genel kurulda, tek liste ile seçime giden Mehmet Arif Özer BUSİAD'ın yeni başkanı seçildi. İsmail Hakkı Sezgin'in divan başkanlığı yaptığı genel kurulda, üyelerin karşısına son kez başkan olarak çıkan, Ali İhsan Yeşilova, duygusal bir konuşma yaptı. BUSİAD'ın Anadolu'da ilk Türkiye'de ise ikinci siad olarak kurulduğunu hatırlatan Yeşilova, 4 yıl başkanlık yaptığı için büyük onur duyduğunu belirtti. 19 yıldır BUSİAD'ın içerisinde bulunduğunu vurgulayan Yeşilova, "4 yıldır derneğimizi siad zirvelerinde en iyi şekilde temsil etmek için çalıştık. Birçok proje gerçekleştirdik. Yeni kültürler ve ekonomiler tanımak için çeşitli ülkelere gittik. Her zaman üyelerimizin sesi olmak için mücadele ettik. BUSİAD'ın başında 4 yıl başkanlık yaptığım için gururluyum. Çalışma döneminde bana büyük destek verdiniz. Hiçbir zaman gerginlik yaşamadan uyum içerisinde çalıştık. Yaşadığım sürece BUSİAD'ın neferi olarak çalışacağım" dedi.

Tek aday olarak seçime giren Mehmet Arif Özer ise yönetim kurulu başkanlığına oy birliği ile aday gösterildiği için gurur duyduğunu ifade ederek, "Yönetimde çok büyük değişikliğe gitmeyeceğiz. Ama şekil anlamında en büyük değişiklik aramızda bir de bayan üye bulunması olacak. Bundan sonra bayanlarında BUSİAD içerisinde aktif olmaları için çalışmalar yapacağız. Çıtamızı yükseltecek bir kadro ile yapacaklarımızı belirledik. Yapılacak işlerimizde daha dinamik, daha üretken, işler yapacağız. Devlet ve kamu ile olan ilişkilere daha çok ağırlık vereceğiz. Gündemde olan konularda çalışmalar yapacağız. Üyelere yönelik projeler olacak. Çalışma gruplarının hazırladığı çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Geçmişimizi ele alarak kurucumuz Doğan Ersöz'ün heykelini yaptıracağız. İşbirlikçilerimiz konusunda siadlar ile proje üretme yoluna gideceğiz. Bursa'nın markalaşma çalışmalarına destek vereceğiz. Vizyon, misyon ve değerlerimizi yeniden gözden geçirerek, tüzüğümüzü güncelleyeceğiz. BUİAD'ı daha etkin kılmak için yapılması gereken ne varsa onu yapacağız" diye konuştu.

Kara harekatı ile ilgili basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Özer, "İş adamlarının bu konuya bakışı belli. Ekonomiyi etkileyeceği kesin ama konu vatan olduğu zaman yorum yapmanın anlamı yok. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu bağlam da tabiki ekonomide negatif göstergeler olacaktır, ama konu vatan olunca bizler her şeyin üstesinden geliriz ve ordumuzun arkasındayız" şeklinde konuştu.

Çok sayıda üye ve davetlinin katıldığı genel kurulda başkan seçilen Özer'in listesi, Oya Yöney, Ali Ceylan, İlker Onal, Günal Baylan, Mehmet Erbak, İbrahim Yaşar, Osman Canik, Murat Coşkunkan, Nurullah Altınsoy, Lami Yağcılarlıoğlu, Sami Erol ve Ahmet Altekin'den oluştu.

(EY) 23.02.2008 14:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

title