Haberler

Bursaspor Taraftarı Emniyette…

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursaspor taraftarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursaspor taraftarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Kahya, bu yılki futbol sezonunun olaysız geçmesi temennisinde bulundu.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve Bursaspor tribün liderlerinin buluştuğu iftar yemeğinde samimi görüntüler oluştu. Yemekte konuşan Kahya, taraftarlara davete icabet ettiklerinden dolayı teşekkür etti. 2011-2012 futbol sezonunun problemsiz ve iyi geçtiğini ifade eden Kahya, "Gerek taraftarlar arasında gerekse güvenlik güçleri tarafından bazen istenmeyen tutum ve davranışlar meydana geliyor. Ancak biz sorunların karşılıklı diyaloglarla ortak bir çözüm noktasında çözülebileceğine inanıyoruz. Şiddetle hiçbir yere varılmaz. Tam tersine şiddet insanlara çok şey kaybettirir. Taraftarımız sorunun çözümü için bize gelmeli. Biz ortada bir sıkıntı varsa bunu kanunlar çerçevesinde çözeriz" dedi.

2012-2013 futbol sezonunun da iyi ve problemsiz geçmesi temennisinde bulunurken, Bursaspor tribün lideri Selim Kurtulan, huzurlu bir futbol sezonunun geçeceğini söyledi. Bursaspor'un bir tutku olduğunu ifade eden Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ise kavganın tarafı olmayacaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Kahya Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title