Haberler

Bünyan'da Değişim Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi hizmet sınırlarına dâhil olan yeni mahallelerde başlattığı yatırım atağını aralıksız sürdürüyor.

Bünyan Belediyesi hizmet sınırlarına dahil olan yeni mahallelerde başlattığı yatırım atağını aralıksız sürdürüyor. Doğal gaz, sanayi sitesi, yeni mesire alanları, meydan düzenlemeleri, genişleyen araç filosu ve adeta spor kompleksini andıran park alanları ile değişimi her alanda hissettiren Bünyan Belediyesi ilçenin her bölgesinde temel eksiklerin giderilmesi içinde aralıksız olarak çalışıyor.

Hinterlant yasası ile mahalle statüsüne kavuşan bölgelerde yatırım atağına devam ediyor. Değişim ve dönüşümün başladığı Bünyan'da 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile mahalle statüsü kazanan bölgelerde Bünyan Belediyesi tarafından başlatılan yatırım atağı aralıksız olarak devam ediyor. Yasayla en çok belde belediyesi kapanan ilçe durumunda olan Bünyan Belediyesi bu bölgelerde vatandaşların sıkıntı yaşamaması ve eksiklerin biran önce tamamlanması için çalışıyor.

Mahallerde altyapı eksiklerini giderilmesi için gayret eden Bünyan Belediyesi diğer taraftan da bölgelerdeki yol, park ve temizlik gibi temele ihtiyaçların giderilmesi yolunda adımlar atmayı sürdürüyor. Daha önce Ağcalı, Köprübaşı, Elbaşı, Güllüce gibi mahallelerde yol sorununu ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları başlatan ve bunlardan bir çocuğunu tamamlayan Bünyan Belediyesi bu yılki programı dahilinde Karakaya, Burhaniye, Kardeşler Karahıdır, Sultanhanı ve Yağmurbeyli mahallelerini kapsayan yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarının startını verdi.

Bünyan genelinde neredeyse 300 bin metrekarenin üzerinde bir yol yapımı gerçekleştirecek olan Bünyan Belediyesi bu kapsamda hizmet sınırlarına dahil olan 6 mahallede yapacağı çalışmalara Karakaya mahallesinden başladı. Daha önce yapılan park ve başlanan halı saha projesiyle Karakayalıların yüzünü güldüren Bünyan Belediyesi mahallede yapılacak olan mesire alanı içinde gün sayıyor.

Sosyal hayatı canlandıracak ve insanlara birazda olsa nefes aldıracak olan sosyal donatı alanlarını ilçenin her bölgesinde oluşturmak için kolları sıvayan Bünyan Belediyesi bununla birlikte Karakaya'da başlayan çalışmalarla bölgedeki mahallerin yol eksiklerini de giderecek.

Ağcalı, Köprübaşı, Güllüce ve elbaşı gibi mahallerde çalışmaların birçoğunu tamamlayan Bünyan Belediyesi Burhaniye, Kardeşler Karahıdır, Sultanhanı ve Yağmurbeyli mahallerini kapsayacak olan programına Karakaya mahallesinden başladı. Bünyan Belediyesi'ne bağlı ekipler Karakaya mahallesinde yürütülecek olan yol yapımı için zemin düzeltme ve dolgu çalışması yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Köprübaşı Karakaya Elbaşı Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title