Haberler

Bozüyük Tso'da Seçim Heyecanı

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) organ seçimleri yapıldı.9 meslek grubunun 7'sinde üstünlük sağlayan Buğra Levent, meclisteki 20 sandalyenin 15'ini kazandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) organ seçimleri yapıldı.

9 meslek grubunun 7'sinde üstünlük sağlayan Buğra Levent, meclisteki 20 sandalyenin 15'ini kazandı. Seçimlerde 702 üyeden 446'sı oy kullanırken 7 oy geçersiz, 1 oy ise boş çıktı. Toplam 9 meslek grubundan 7'sini kazanan Buğra Levent ve ekibi, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetimini devraldı. Önümüzdeki hafta yapılacak toplantı sonrasında meclis üyelerinin, kendi aralarında başkanı seçerek görev dağılımını gerçekleştirecekleri belirtildi.

Buğra Levent seçimlerin hemen ardından yaptığı açıklamada, "Ticaret ve Sanayi odamızın seçimleri bugün gayet demokratik bir ortamda yapıldı. Bizler her grupta ki arkadaşımızı rakip olarak görüp de aslında rakip olarak görmediğimiz diğer aday arkadaşlarımızı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Ben şuna inanıyorum ki bizim yerimize diğer arkadaşlarımız da gelse Ticaret ve Sanayi Odasını daha ileriye götürmek için gerekli çabayı göstereceklerdi. Bizler burada yeşile bahara, yeniliğe ve farklılığa gitmek için bir sembolle yola çıktık. Bu sembolün gereği de 9 gruptan 7'sini başarı sağlayarak bir şekilde çoğunluğumuzu sağlamış bulunuyoruz. Bu demokratik ortamda seçime katılan üyelerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni meclis üyeleri, Buğra Levent, Veli Çelik, Garip Öge, Ayhan Ersoy, Hüseyin Kösemen, Mehmet Doğan Tunç, Erkan Karalı, Mete Ayaz, Hakan Bakıcı, Murat Köftecioğlu, Fatih Koç, Hasan Öksüz, Osman Tekeli, Osman Çetin, Sedat Sevgili, Ali Osman Türk, Mehmet Karaçalı, Hüseyin Elmas, Ali Aytaç ve Murat Şeker'den oluştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title