Haberler

Bozüyük'te Yaz Spor Okulları

Bozüyük'te, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz sporlarının başladığı bildirildi.

Bozüyük'te, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz sporlarının başladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin sportif faaliyetlere katılarak fiziksel performanslarını arttırmak, sağlıklı gelişmelerini ve bilmedikleri spor dallarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yaz sporlarına bin 500 öğrencinin katıldığı kaydedildi.

Açıklamada, 22 branşta uzman eğitmenler nezaretinde başlayan kurslardan basketbol, voleybol, güreş ve badmintonun spor salonunda, dart, tekvando, jimnastik, İngilizce, keman, bağlama, piyano ve satranç Halk Eğitim Merkezi'nde, bayanlara yönelik pilates ve step branşlarının, Yenidoğan Mahalle Konağı Salonu'nda, bocce Sağlık Meslek Lisesi'nde, küçüklere ve yetişkinlere yönelik tenis faaliyetlerinin 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı tenis kortunda, atletizmin ilçe stadyumunda, yüzme kursunun belediye yüzme havuzunda, futbolun da Yeşilkent  ve 4 Eylül sentetik sahaları ile ilçe stadyumunda yapılacağı belirtildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bozüyük Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title