Haberler

Beşiri Başkanvekili Erdem: Hizmetler Sürecek

Güncelleme:

Eş Başkan Mustafa Öztürk'ün tutuklanması sonrası Batmanın Beşiri ilçesi Belediye Başkanvekilliğine getirilen Eş Başkan Dicle Erdem, ilçede çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Beşiri Belediyesi Eş Başkanı Dicle Erdem, hizmetlerin süreceğini belirtti.

Beşiri Belediye Eş Başkanı Mustafa Öztürk'ün tutuklanmasının ardından başkanvekilliği görevine getirilen Eş Başkan Dicle Erdem, hizmetlerin aksamayacağını belirtti.

Eş Başkan Mustafa Öztürk'ün projelerinin devam edeceğini ifade eden Başkanvekili Erdem "Yapımı devam eden vizyon caddesi projesi başta olmak üzere, ilçenin muhtelif yerlerinde devam eden alt yapı, kanalizasyon, yol, cadde ve kaldırım çalışmaları ile özellikle yapımı bitme aşamasında olan taziye evi projeleri devam etmektedir. Halkımıza vaat ettiğimiz çalışmalar aksamadan sürecek. Belediyemizin kendi öz kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirme konusunda tüm ekiplerimizle beraber canla ve başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

VİZYON CADDESİNİ DENETLEDİ

Beşiri Belediyesinin önemli projelerinden biri olan Vizyon Caddesi ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanvekili Dicle Erdem, çalışanlardan bilgi aldı.

Eksikliklerin tamamlanması ve halkın talepleri doğrultusunda çalışmaların belirlenen sürede tamamlanmasını isteyen Dicle Erdem, tüm projelerin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mustafa Öztürk Beşiri Dicle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title