Haberler

Beşiktaş'ta Yangın Mağdurları Bayrama Buruk Girdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta meydana gelen yangında hayatını kaybedenlerin olduğu binada hasar gören sakinler, bayrama buruk bir şekilde girdi. Binada 10 yıldır oturan Can Cılız, evlerine girebildiklerini ancak bayramın hoş olmadığını ve yangında hayatını kaybedenlerin acılarını en derinden paylaştıklarını söyledi.

Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği yangında hasar gören binanın sakinleri bayrama buruk girdi. Binada 10 yıldır oturduğunu söyleyen Can Cılız, "Evimize girebildik ama bizim için hoş bir bayram değil, kesinlikle onların acılarını en derinden paylaşıyoruz" dedi.

Beşiktaş Gayrettepe'de 2 Nisan tarihinde 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katında faaliyet gösteren gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti. Yangın nedeniyle hasar gören ve tahliye edilen Sinan Apartmanı'ndaki elektrik ile su bağlantı çalışmaları ise 1 haftanın ardından tamamlanarak, bina sakinlerine dün itibarıyla dairelerine giriş izni verilmişti.

"Önlem alınsın, bir insan hayatı o kadar kolay değil"

Binanın 10 yıllık sakinlerinden olduğunu söyleyen Can Cılız, "4. katta oturuyorum. Olay olduğu sırada oğlum evdeydi. Kokuyu duydu ve evi terk edip 12. kata çıktı. Sonra beni aradı, ben ona sakin olmasını söyledim. Tabii olayın vehametini o an tam anlayamamıştık. Zaman geçtikçe olayın vehameti ortaya çıktı. Çok acı bir durum. Sağ olsun bizlerle ilgilendiler, bizi bir otele yerleştirdiler. Ölenler için çok üzüntülüyüz. Evimize girebildik ama bizim için hoş bir bayram değil, kesinlikle onların acılarını en derinden paylaşıyoruz. Çok zor bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. Oğlum 4 saat sonra apartmandan çıktı. Ona sevindiğim kadar inanın o insanlara üzülüyorum. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. İnşallah böyle olaylar bir daha tekrarlanmasın. Önlem alınsın, bir insan hayatı o kadar kolay değil. Geride kalanların Allah yardımcısı olsun. Tüm Türkiye'nin bayramını kutluyorum. Allah kimseye böyle bir acı, böyle bir üzüntü vermesin" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Acil Durum İstanbul Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title