Haberler

Başkan Tok: "Muhtarlarla Bir Ekibiz"

İlkadım ilçesi muhtarları ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İstişare ile gerçekleşen hizmet hem halkımızı hem bizleri mutlu eder” dedi.

İlkadım ilçesi muhtarları ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İstişare ile gerçekleşen hizmet hem halkımızı hem bizleri mutlu eder" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesi sınırları içinde bulunan muhtarlarla düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. 15 mahalle muhtarı ile buluşan Başkan Tok, mahallelerde oluşan eksikleri ve yapılması gereken hizmetleri muhtarların tek tek ağzından dinledi. Muhtarla soru cevap halinde sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, toplantılarda belirtilen sorun ve isteklerin daha hızlı çözüme kavuşabilmesi için birim müdürleri ve belediye başkan yardımcıları da toplantıda hazır bulundu.

Hizmetlerin daha kaliteli daha hızlı ve eksiksiz gerçekleştirilmesi için istişarenin önemini vurgulayan Tok, istişare ile yapılacak çalışmaların daha faydalı olacağını belirtti. Muhtarların belediyelerin mahallelerdeki gözü kulağı olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların daha faydalı, daha uyumlu olabilmesi için bu hizmetlerimizi mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda yapmamız daha doğru oluyor. Bu istekleri de mahalle sakinlerimizin muhtarlarımıza iletmesi ile daha kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. İstişare ile yapılan hizmet her zaman yüz güldürür. Çünkü vatandaşa istediği hizmeti sunmak hem bizleri hem de halkımızı memnun eder. Muhtarlarımızı bizim mahallelerimizde ki gözümüz kulağımız. Düzenlediğimiz istişare toplantıları ile muhtarlarımızın isteğini yerine getireceğiz. Bu ilçe hepimizin herkes elini taşın altına koyduğunda üstesinde gelinmeyecek sıkıntı olmaz. Bizler hiçbir mahallemizi, hiçbir bölgemizi ayırt etmeden eşit miktarda hizmetimizi sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Tok, muhtarlarla birebir ilgilenmek ve sorunların daha kısa sürede ve anlaşılabilir olması için ilçede bulunan 61 muhtarla düzenlenecek dört toplantı ile buluşacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok Yerel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 21 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title