Haberler

Başkan Özkan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bitlis'in Güroymak Belediye Başkanı M.Emin Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Bitlis'in Güroymak Belediye Başkanı M. Emin Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda belediyenin 2009'dan bu yana yaptığı çalışmalar değerlendirilerek, 2012 projelerine ilişkin bilgilendirme yapıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı M. Emin Özkan, 2009 yılından bu yana halka hizmeti esas alarak çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti. Özkan, "İlkesel değerleri gözeten, kentin sosyal ve kültürel dokusu ile uyumlu, sürekli gelişime açık, şeffaf, adil, katılımcı, doğal afetlere karşı, sivil savunma odaklı model bir belediye anlayışı ile hizmet sunmayı amaçladık. Bu halk, hizmetin en iyisine layıktır. El ele verip hizmetin en iyisini yapmamız gerekiyor. 3 yıl yıldır elimizden geleni yapıyoruz. Ama bu yeterli değil, süreç içerisinde eksiklikleri en aza indirmek için çabalıyoruz ve çabalamaya da devam edeceğiz. Bu yıl Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılacak projelerimiz Merkez Meydan Alanı yapımı, Erentepe Mahallesi'nde park projesi, Yaklaşık 3 bin 700 metrekare alanda 18'nci madde imar uygulaması, refüjlerin bakımı ve tüm refüjlerin korkuluklarının yenilenmesi, bütün su depolarımızın dış cephelerinin boya ve sıvası yapılarak modern bir görünüme kavuşması sağlanılacaktır. İçme suyu hatları projelendirilecektir, ilçemiz merkez mahallelerinde yaklaşık yetmiş bin metrekare parke taşı, bordür ve oluk taşı döşenecektir. İlçemiz merkez ve mahallelerde çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da yapılacaktır" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güroymak Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title