Haberler

Başkan Özhaseki, Meyve ve Sebze Halini Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Meyve ve Sebze Hâli esnafını ziyaret ederek "Hayırlı İşler" temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Meyve ve Sebze Hali esnafını ziyaret ederek "Hayırlı İşler" temennisinde bulundu. Halde bulunan tüm esnafları ziyaret eden Başkan Özhaseki, esnafın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Meyve ve Sebze Halinde, Kayseri Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Altıntop, dernek yöneticileri ve esnaflar tarafından karşılandı. Başkan Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik de eşlik etti. Halde bulunan tüm esnafları ziyaret eden Başkan Özhaseki, ellerini sıktı ve "Hayırlı İşler" temennisinde bulundu.

Esnaflarla zaman zaman sohbet eden, onlarla birlikte soba başında ısınan Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, esnafın kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Kocasinan Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title