Haberler

Başkan Karabalık, Düğün Cemiyetlerine Katıldı

Hafta sonu Kartepe İlçesinde dünya evine giren gençlerin mutluluğuna ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, katıldığı cemiyetlerde yeni evlilere iki cihanda saadet dilerken, aileleri tebrik edip çiçeği burnunda çiftlere takılarını...

Hafta sonu Kartepe İlçesinde dünya evine giren gençlerin mutluluğuna ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, katıldığı cemiyetlerde yeni evlilere iki cihanda saadet dilerken, aileleri tebrik edip çiçeği burnunda çiftlere takılarını taktı.

Kartepe Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Sevim Kenan Işık çiftinin kızları Filiz, hayatını Ankaralı Hasibe Ekrem Gemalmazoğlu çiftinin oğlu Zafer ile birleştirdi. Kına gecesini Acısu Kültür Merkezi'nde yapan ailelerin mutluluğuna Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da ortak oldu.

Kocaeli'nin tanınmış ailelerinin nikahında AK Parti milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkanları şahitlik yaptı. Gül Hüseyin Bayraktar çiftinin kızları Gamze ile Beyhan Yaşar Gümüş çiftinin oğlu Bahadır'ın nikahı Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde kıyıldı. Nikah şahitliği yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, nikah akdi ardından genç çifti tebrik edip mutluluklar diledi.

Kartepe Çiftlik Mahallesi sakinlerinden Yüksel İmran Çetin çiftinin oğlu Volkan, hayatını Figen Kasım Yılmaz çiftinin kızı İrem ile birleştirdi. Yıldız Düğün Salonu'ndaki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, gençlere mutluluk dilerken aileleri de tebrik etti.

Kartepe İstasyon Mahallesi sakinlerinden Durdu Mehmet Şafak çiftinin çocukları Ayhan, İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi'nden Emine İbrahim Arslan çiftinin kızı Esra ile evlendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gençlere iki cihanda saadet dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da akrabası olan Yıldız Entegre Fabrikası'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Haydar Karabalık, Derbentli Özdemir Ailesi'nin kızları Selda ile hayatını birleştirdi. Naime Osman Karabalık çifti ile merhum Melek Orhan Özdemir çiftinin dost ve akrabaları Serenderpark'taki düğünde konukları ile yakından ilgilendiler. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık da aileleri tebrik edip gençlere bir ömür mutluluk dilediler.

Kartepe Rahmiye'den Havva Bayram Baştürk çiftinin evlatları Fedai Baştürk, Arslanbey'den Gülay Osman Poyrazoğlu çiftinin kızları Halime ile evlendi. Rahmiye'de açık alanda düzenlenen cemiyete katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da gençleri tebrik edip takısını taktı.

Kartepeli genç Yasin Güneş hayatını Saadet Ozan ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki nikah adından düzenlenen cemiyete her iki ailenin dost ve akrabaları da katıldı. Gençleri bu mutlu günlerinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı. Başkan Karabalık gençlere takısını takıp iki cihanda saadet diledi.

Kartepe Çepni Mahallesi sakinlerinden Osman Ayşe Türker çiftinin çocukları Kasım Turgay hayatını Karadeniz Ereğli'den Ahmet Pakize Tümen çiftinin kızları Gülhan ile birleştirdi. Suadiye Kültür Merkezi'ndeki düğüne katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gençleri tebrik edip takısını taktı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Şükrü Karabalık Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title