Haberler

Başkan Bozbey Anneleri Unutmadı

Mayıs Aylarının İkinci Haftası Kutlanan Anneler Günü'nde, Edremit Belediyesi Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Anneleri Unutmadı.

Mayıs aylarının ikinci haftası kutlanan Anneler Günü'nde, Edremit Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da anneleri unutmadı.

Başkan Yunus Bozbey ve Edremit Belediyesi Beyaz Büro görevlileri Edremit Kızılay Huzurevi'nde annelere kırmızı gül hediye ederek günlerini kutladı. Annelerin ellerini öperek sohbet eden Başkan Bozbey, "Annelik, fedakarlık isteyen, karşılıksız sevgiye dayanan en yüce ve kutsal görevlerden biridir. Hayatımızın her döneminde sımsıcak yürekleriyle dünyamızı aydınlatan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, gelecek nesillerimizin mimarı, elleri öpülesi fedakar annelerimizin Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Huzur evi ziyaretinin ardından Beyaz Büro görevlileri şehir merkezinde, anneler için hazırlatılan 5 bin adet kırmızı gülü dağıtarak, Edremit'li annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

(SŞ-MŞ) 10.05.2008 18:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title