Haberler

Başarı Altınla Ödüllendirildi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 19-22 Haziran Tarihleri Arasında Malatya'da Yapılan Gençler Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 56 Kiloda İkinci Olan Erman Yılmaz'a Altın Hediye Etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 19-22 Haziran tarihleri arasında Malatya'da yapılan Gençler Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 56 kiloda ikinci olan Erman Yılmaz'a altın hediye etti.

Erman Yılmaz, Antrenör Mustafa Şencan, Canik Belediyesi Spor Müdürü Üzeyir Kodan'ı makamında kabul eden Başkan Osman Genç, Canik'in yakaladığı hızlı gelişim ve değişimin her alanda kendisini gösterdiğini söyledi. Başkan Osman Genç, "Özellikle sporda alınan önemli dereceler bizleri son derece memnun etmekte. Bu konuda bizlere bu mutluluğu yaşatan gençlerimize teşekkür ediyorum. Ağustos ayında hizmete girecek olan spor kompleksimizle hem ferdi hem de kolektif olarak yapılan spor dallarındaki başarılarımız bir kat daha aratacak" dedi.

Canik Belediyesi Wushu Takımı Antrenörü Mustafa Şencan, turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını, ancak turnuvada yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle ikinci olduklarını söyledi.

Canik Belediyesi'nin spora olan yatırımlarının alınan başarılarla boşa gitmediğini belirten Canik Belediyespor'un Wushu Takım oyuncusu Erman Yılmaz, "Aldığımız başarılarla kulübümüzün adını tüm Türkiye'de duyulmasını sağlıyoruz. Bu bizim için bir gururdur. Hedefimiz milli formayı giymek. Spor kompleksimizin devreye girmesiyle yakalanan başarılar kesinlikle iki hatta üç kat artacak. Spora desteğini esirgemeyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(SMA-SA) 24.06.2008 16:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title