Haberler

Balıkesir Smmmo Seçimlere Odaklandı

Balıkesir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Metin Yalçın 29 Mayıs’ta yapılacak olan oda seçimleri öncesi Manyas’ta meslektaşları bir araya geldi.

Balıkesir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Metin Yalçın 29 Mayıs'ta yapılacak olan oda seçimleri öncesi Manyas'ta meslektaşları bir araya geldi.

Kahvaltı da konuşan Metin Yalçın,mesleki kimliğin gelişmesi ve güçlenmesi noktasında Türkiye'de mevzuattan gelen sıkıntıları,meslektaşın daha çok dayanışması,bunu sağlamak için meslek örgütü ile daha çok temasta bulunması, gerektiğinin bilincinde olduklarını söyledi. Yalçın "Meslek odalar olarak tek başına yasama işini yürütemeyeceğimize göre örgütsel gücümüzle yasaların ihtiyacımıza göre düzenlenmesini talep edeceğiz. Meslektaşlarımızın yaşadığı günün koşullarına uygun ücret tarifesinin oluşturulması, bu oluşuma engel olan Maliye vesayetinin kaldırılması, güvence altına alınmayan tahsilat nedeniyle meslektaş üzerinde oluşan gerçek dışı büyük KDV yükünün en azından tevkifat yoluyla giderilmesini, yöneten otoritenin mesleki alanı ilgilendiren konular da mesleki örgütlerin görüşüne göre tutum almasının sağlanmasını hedefliyoruz" dedi.

Balıkesir SMMMO Başkanı Metin Yalçın, bunlar sağlandığında meslek mensuplarının ülke ekonomisine katkısının artacağını, kayıt dışı ekonominin daralacağını savundu. Yalçın,meslektaşlarının ses bayrağı olmak için son defa 29 Mayıs'ta yapılacak seçimler de yönetim olarak yeniden aday olduklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Yalçın Balıkesir Türkiye Manyas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title