Haberler

Bakan Fikri Işık Müsiad İftarına Katıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şubesi'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şubesi'nin düzenlediği iftar programı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katılımıyla gerçekleşti. Programa Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz çok sayıda iş adamı, sanayici ve iş adamlarının aileleri katıldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Ayvaz'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "MÜSİAD sadece para kazanmak için değil, ülkenin değerlerini koruyan bir yapıdır. MÜSİAD'ın tüm üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen iftar organizasyonu için MÜSİAD yönetimine teşekkür eden Bakan Fikri Işık ise, "MÜSİAD Türkiye'nin zor dönemlerinde çok doğru ve düzgün duruşlar sergiledi. 28 Şubat'a kimsenin ağzını açamadığı bir dönemde MÜSİAD gerçekleri çok yalın bir şekilde ortaya koydu. O dönemden bu döneme kadar Türkiye'nin gelişmesinde çok önemli katkısı oldu. MÜSİAD Türkiye'nin rant değil, sürdürülebilir bir ekonomi ile gelişeceğine inan ve bunun için çalışan bir kurumdur. Yaptığı çalışmalar Türkiye'nin reel ekonomide karşı karşıya kaldığı sorunları ve çözümlerini ortaya koyan raporlar hazırladı" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Fikri Işık Türkiye Yerel Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Bakmadan Geçme

Galatasaray Süper Kupa'yı kaldırdı mı? GS Süper Kupa'yı aldı mı, ne zaman kaldırdı? Benzema Fenerbahçe'ye mi geliyor? Ali Koç'tan sürpriz transfer hamlesi Sinan Oğan 2028'de aday mı? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan tekrar aday olacak mı? Galatasaray neden 2 kupa aldı, neden çift kupa verildi? #127942 #127942 Kılıçdaroğlu nerede konuşuyor? Kemal Kılıçdaroğlu nerede canlı yayında, ne söyledi? İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title