Haberler

Altınnal,Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spor şenliği kapsamındaki futbol turnuvasında, şampiyon Zabıta'yı 3-1 yenen Altınnal oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla geleneksel olarak bu yıl sekizincisi yapılan ve yaklaşık bir aydır süren Spor şenliği Futbol müsabakaları sona erdi. Final maçında Zabıtayı 3-1 yenen Altınnal bu yılın şampiyonu olurken, Fen İşlerini 4-3 yenen Güvenlik ise turnuvanın üçüncüsü oldu.

Final Maçını Çulcu Yönetti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sentetik Futbol sahasında oynanan karşılaşmayı, FIFA kokartlı eski hakem ve MHK eski başkanlarından ünlü hakem Mustafa Çulcu yönetti. Final karşılaşmasını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı,Genel sekreter yardımcısı Tahir Büyük Akın,Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal,Zabıta Dairesi Başkanı Saadettin Özalay,Şube müdürler ve çok sayıda Belediye personeli izledi.

Masa Tenisinde Özışık Birinci Oldu

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spor şenliğinde Futbol branşının yanı sıra Masa Tenisi ve Satranç yarışmaları da yapıldı.Masa Tenisinde Zabıta Daire Başkanlığı personelinden İlker Özışık birinci olurken,ikinci İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarından Umut Alan,üçüncü İmar ve Şehircilik Planlama Daire Başkanlığı çalışanlarından Rahmi Tümpalay oldu.Masa Tenisinde dereceye girenlere Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal kupa ve madalyalarını verdi.

21 Takım Mücadele Etti

Masa Tenisinin ardından Satranç'ta birinci olan İmar ve Şehircilik Planlama çalışanlarından Mehmet Tomruk, ikinci olan İzaydaş çalışanlarından Şahan Dede ve üçüncü olan İnsan Kaynakları çalışanlarından Osman Gür'e madalya ve kupalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın takdim etti.Futbol müsabakalarında bu yıl en centilmen Ulaşım Müdürlüğü olurken ,turnuvada 26 gol kaydederek gol kralı Fen İşler Müdürlüğü çalışanlarından Ufuk Yükselmiş oldu.

Altınnal, Büyük Sevinç Yaşadı

Final Müsabakasını yöneten ünlü hakem Mustafa Çulcu'ya ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Kesen katılımlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.Turnuvada şampiyon olan Altınnal, ikinci olan Zabıta ve üçüncü olan Güvenlik takımlarına ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı kupa ve madalyalarını verdi.Şampiyon Altınnal kupayı alarak saha içinde uzun süre sevinç gösterilerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Mustafa Çulcu Ersin Yazıcı Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title