Haberler

Alanya Belediyesi, Kırsal Mahallelerdeki Yatırımlarına Devam Ediyor

Alanya Belediyesi, kırsal mahallelerdeki yatırımlarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi, kırsal mahallelerdeki yatırımlarına devam ediyor. Dimçayı kenarındaki Kuzyaka Mahallesi'nin eski okulu, bina ve çevresiyle birlikte, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, çok amaçlı sosyal alan olarak yeniden düzenlenmeye başladı.

Mahalle gezileri ve vatandaş toplantılarında verdikleri sözlerin arkasında olduklarının altını çizen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dimçayı kenarındaki Kuzyaka Mahallesi'nin eski okulunda yapılan düzenleme ve sosyal alanlarla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yücel, "Kuzyaka Mahallesi 125 Ada 36 parselde eski okulun bulunduğu yeşil alana, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından bir park projesi çizilip inşaat çalışmasına başlandı. İçerisine oyun grupları, fitness aletleri, pergolalar ve piknik masalarının yeralacağı parkın yanı sıra okul binasında da düzenlemeler yapıldı. Aslına uygun olarak restore edilen bina, mahallelinin kullanabileceği düğün, nişan, taziye ve toplantı yeri olarak düzenlenerek mahalle muhtarlığına teslim edilecek" dedi.

"Toprak kaymasını önlemek için taş istinat duvarı örüldü"

Okul yerleşkesinin engebeli bir yapıya sahip olmasından dolayı toprak kaymasını önlemek için taş istinat duvarı ördüklerini ve bitkilendirme çalışmasının devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, manzaranın bozulmaması için de panel çit ile parkın çevresinin çevrileceğini belirtti. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini de belirten Belediye Başkanı Yücel, oyun gruplarının yerleştirilmesinin ardından, en kısa zamanda parkın halkın hizmetine açılacağını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title