Haberler

Ak Partili İçten, Pirinçlik Esnafı ile Bir Araya Geldi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kayapınar İlçe Başkanı M.Ali Kırsaçlı ve İl Encümeni Orhan Yeşil ile birlikte Pirinçlik Yolboyu köyü esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kayapınar İlçe Başkanı M. Ali Kırsaçlı ve İl Encümeni Orhan Yeşil ile birlikte Pirinçlik Yolboyu köyü esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Elektrik problemlerini dile getiren köylüler, 40 yıllık bir yerleşim yeri olmalarına rağmen alt yapı bakımından hala çok büyük eksikliklerinin bulunduğunu ifade etti. Elektrik problemlerini en geç bir sene içerisinde halledeceklerini belirten AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, diğer alt yapı eksikliklerini gidermek adına da çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. İçten, esnafın ilettiği sorunlar hakkında not alarak, bölgeye daha iyi hizmet verilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Cuma İçten Kayapınar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title