Haberler

AK Parti Ünye İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, İl Başkanı Uğur Çelenk, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, AK Parti İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ise dayısı Tuncer Mutlu'nun cenazesi nedeni ile programa katılamadı.

Toplantıda Ordu'da araçların hız, kırmızı ışık ihlalleri gibi birçok konuda denetlenmesini sağlayan TEDES ile ilgili Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu açıklamalarda bulundu. TEDES sistemiyle birlikte ceza yiyen sürücülerin kendilerini arayarak serzenişte bulunmasını doğru bulmadığını ifade eden Gündoğdu, "Bu konuların eleştirilmesine asla müsaade etmeyin" dedi.

Gündoğdu konuşmasında, "Beni arıyorlar, 'problem nedir' diyorum ceza yendiğini söylüyor. Sana bu cezayı kasti yazan mı oldu, yok. 70 yazıyor, sen 80'le gitmişsin kusura bakma, uyacaksın bu kurala. Bu kurala uymamız bizim sağlığımız için de önemli, kazalar azalacak. Her gün kaza haberi geliyordu Ordu'dan, Ünye'den, Fatsa'dan. Kimse bundan şikayetçi olmasın arkadaşlar, buna da müsaade etmeyin. Bu konuların eleştirilmesine asla müsaade etmeyin. Biz kurala uymayacaksak kimler uyacak. Ceza geliyorsa ödenecek, gelmiyorsa kurala uymaya devam edilecek" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Gündoğdu AK Parti Ordu Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title