Haberler

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi. AK Parti

Milletvekili Av. Ali Özkaya'nın da katıldığı ve parti binasında yapılan toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser yaptıkları çalışmalardan bahsederek belde ve köylere yönelik ziyaretlere devam ettiklerini dile getirdi. Taşeron işçilerden üye güncellemelerine kadar birçok konuda toplantıya katılanlara bilgiler veren Merkez İlçe Başkanı Eser, birlik ve beraberlik içerisinde teşkilat mensupları ile çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

Milletvekili Av. Ali Özkaya ise konuşmasında, TBMM'deki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. AK Parti hükümetlerinin 2002 yılından bu güne kadar halkına verdiği sözü yerine getirdiğini ifade eden Özkaya, 1 Kasım seçimlerinde verilen vaatlerin yüzde yüzün, reformlarında yüzde 70'e yakınının gerçekleştiğini belirtti. AK Parti'nin her zaman milletinin yanında olduğuna dikkat çeken Özkaya, "Her zaman milletimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Parti olarak milletimize ne söz verdiysek elhamdülillah yerine getiriyoruz" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özkaya AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title