Haberler

Afyonkarahisar'da Vali Güner Başkanlığında Seçim Toplantısı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, seçim sürecinin huzur ortamında geçmesi için kentteki siyasi parti temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, seçim sürecinin huzur ortamında geçmesi için kentteki siyasi parti temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ile kentte faaliyetlerini sürdüren siyasi partilerin il başkanları ve il yöneticileri katıldı. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde seçim ortamı ve şartları ile ilgili değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Güner, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminin huzurlu bir şekilde ve en adil bir biçimde gerçekleşmesini temenni etti. Güner konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İlimizde seçime girecek olan bütün parti il başkanlarımızla ve parti il yetkililerimizle ilimizde 7 Haziran'a kadar yürütülecek olan siyasi faaliyetlerle ilgili öncelikle seçimlerle ilgili yürürlükte olan kanunlara göre uyulması gereken hususlar, ikinci olarak bütün siyasi partilerin mutabık kaldığı öncelikli olarak sesli araç, gereçler ve basın ile alakalı araç gereçlerin kullanılması ile ilgili centilmenlik protokolü imzalandı, bununla alakalı detayları da önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Ben özellikle bu toplantımıza katılarak destek vermelerinden dolayı bütün siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyor ve 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde hepsine başarılar diliyorum."

Konuşmanın ardından 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi toplantısına başkanlık eden Vali Hakan Yusuf Güner'in seçim öncesi ve sonrasında yaşanabilecek gelişmeler ve alınması gereken tedbirler hususundaki talimatları vermesinin ardından, toplantı gündeminde bulunan konular görüşülerek karara bağlandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Özel Kenan Topçu Yusuf Güner Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title