Haberler

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Yeni otogar temel kazma çalışmaları başladı

Adıyaman yeni otogarı temel kazma çalışmaları başladı.

Adıyaman Belediyesi tarafından ihalesi yapılan otogarın yapımını üstlenen yüklenici firma, otogar alanında temel kazı çalışmasına başladı. Yeni otogar alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Büyükaslan, burada yaptığı açıklamada, otogarın temel kazısına başlanmasının olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Yeni otogarın yüklenici firma tarafından 5 ayda bitirilmesinin planlandığını belirten Büyükaslan, şunları kaydetti:

"Otogarın teslim süresi 7 ay ama yüklenici firma yetkilileri otogarla ilgili yaşadığımız süreci bildiği için 7 aylık süreyi 5 aylık bir süreye çekmek için yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade ettiler. Tabi bu olay bizleri çok sevindirdi. Bu vesileyle yüklenici firmaya ve yetkililerine teşekkür ediyorum."

Yeni otogarın modern bir şekilde yapılacağını ifade eden Büyükaslan, yeni otogarın hem otogar, hemde alışveriş merkezi hizmeti vereceğini belirtti.

Büyükaslan, toplam 35 bin metre kare olana sahip olan yeni otogarın tamamlanmasıyla Türkiye'nin en güzel otogarlarından birisi olacağını kaydetti.

Servis şoförlerine eğitim verildi

Adıyaman'da öğrenci taşıyacak servis şoförlerine eğitim verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Adıyaman Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını yapan Trafik Denetleme Şube Müdürü Tolga Özek, insanların ulaşım hakkı ile buna bağlı can ve mal güvenliğini korumanın insanların görevlerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

Geleceğin teminatı olan öğrencilerin trafik güvenliğinin önemli olduğunu belirten Özek, şunları kaydetti:

"Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak okulların açıldığı ilk günden itibaren, gerek trafik ekiplerimiz gerekse İl Emniyet Müdürlüğümüzün diğer birimlerinin de okul önlerinde, öğrencilerin karşıdan karşıya geçtikleri yaya ve okul geçitlerinde, gerekli trafik tedbirleri ile ilgili planlar yapılmış ve bu planlar eğitimle birlikte hayata geçirilecektir."

Konuşmanın ardından sürücülere slayt gösterisi eşliğinde trafik eğitimi verildi. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Necip Büyükaslan Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title