Haberler

'ABD'de Eğitim ve İş Fırsatları' Konulu Toplantı

Merkezi Gaziantep'te Bulunan ve Uluslararası Eğitim Pazarında Büyük Bir Deneyime Sahip Olan Global Eğitim Organizasyonu (g

Merkezi Gaziantep'te bulunan ve uluslararası eğitim pazarında büyük bir deneyime sahip olan Global Eğitim Organizasyonu (G.E.O), tarafından, 2 Nisan 2010 tarihinde, 'ABD'de eğitim ve iş fırsatları' konulu toplandı düzenlenecek.

G.E.O tarafından yapılan açıklamada, Grant Hotel'de yapılacak toplantıya Education USA, Fulbright, English Language Schools (ELS), Fairleigh Dickinson University, Cascadia Community College, CulturaLinks USA, Customized Educational Programs Abroad (CEPA), Educational Testing Services (ETS) gibi bir çok uluslararası firma yetkilisinin katılacağı bildirildi.

Açıklamada, Gaziantep'te ilk kez düzenlenecek olan toplantıda, ABD'de burslu eğitim, dil okulları, yüksek lisans ve doktora eğitim başvuru şartları, sınav sistemleri, Fulbright bursları, ABD eğitim sistemi, lisans ve ön lisans eğitim bursları, okullara başvuru yaparken dikkat gerektiren konular ve dünya vatandaşı olmanın kazandırdıkları anlatılacak.

(ŞMÖ-ZZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title