Haberler

2018'de 20 bin liraya aldı, şimdi 100 bin lira istiyor! Gerekçesi alıcıları çıldırtacak cinsten

Güncelleme:

Kırşehir'de bir kişi, 2018 yılında 20 bin liraya aldığı ve çocuğu gibi gördüğü Tofaş marka otomobilini 2022 yılında 100 bin liraya satışa çıkardı. Araç sahibi, 96 model otomobile neden bu kadar çok para istediğini ise "Otomobilin her şeyi orijinal, kesinlikle oynama yok" sözleriyle açıklıyor.

1996 model otomobiline çocuğu gibi baktığını aktaran emekli Ferdi Aşıroğlu, otomobilinin özelliğinin fabrika çıkışı ayarlarında olduğunu söylüyor.

"2018'DE 20 BİN LİRAYA ALDIM"

2018 yılında aldığı otomobili için 3 yıl emek harcadığını anlatan Aşıroğlu; "2018 yılında ben otomobilimi 20 bin liraya aldım. O dönemki şartlarla şimdiki şartlar aynı değil. Ben yaptığım müzik sistemi ile birlikte 100 bin lira istiyorum" dedi.

"OTOMOBİLİN HER ŞEYİ ORİJİNAL"

Kırşehir'de, yaşayan ve otomobilin ikinci sahibi olan Aşıroğlu, "Otomobilin her şeyi orijinal, kesinlikle oynama yok. Orijinal otomobil fabrika çıkışı gibi, koltuk döşemeleri dahi deformesiz ve fabrikadan çıktığı şekilde duruyor. Normal şartlarda ben otomobilimi satma taraftarı değilim ama müşterisi çok. Nazar değecek diye de satmak istiyorum" diye konuştu.

İşte sahibinin 100 bin lira istediği o araç;

96 model aracına 100 bin lira istedi

96 model aracına 100 bin lira istedi

96 model aracına 100 bin lira istedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Tofaş Haberler

500

Yorumlar (21)

Apex LegendsTR:

Yürüyen Cenaze Arabasına 100 bin tl ilginç alana Allah Akıl versin ne diyelim

89
9
yanıtYanıtla
bülent güler:

Gözümün önünde yaşanan kazada oetalama hız 80 doğan iki ye ayrıldı böyle arabaları almayın arkadaşlar gidin eski model olsun sağlam arabaları alın

93
2
yanıtYanıtla
Mümin Vatansever:

bu habermi

76
4
yanıtYanıtla
Ali Veli:

aha tofaş bile 100 bin ediyorsa benim arabam 200 bin 300 bin diyenlere bir gerekçe daha. Yapın böyle yapın şişirin hurda araçlarınızı. İşte piyasa tıkandı patladı gitti. Kimse araç satamıyor elinde kaldı fırsatçıların. Daha da beter olurlar inşaAllah.

70
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

o devirde tofasta metalik boyami varmis ayrica bir cok kisi bu eski cürümüs kazali araclari buluyor bedava denecek paraya aliyor ufak anadolu sanayilerinde ucuza yarim yamalak toplatip yeni yetme parasi az anadoluda genclere satiyorlar

60
7
yanıtYanıtla
Ibrahim Yilmaz:

Senin hic doganjn oldumu hayatinda 90 model yesıl bordosu bile fabrika cikisli metalik renk bilip bilmeden atma kamil 10 sene dogan aracina binen biri olarak yaziyorum sana bunu

yanıt13
yanıt18
MUSTAFA KEMAL:

YÜRÜYEN TABUTLAR VERİYORLAR DÜNYA PARA ONDAN SONRA HERKES KAFASINA GÖRE FİYAT BELİRLİYOR.

65
0
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Yazıktır günahtır bu kadar para bu araçlara verilmez.Tofaş denen araçlar fabrikadan sıfır çıksa yine bu parayı etmez.Bizdede var kartal babam senede hangi masraf ediyor Avrupa araç alır ama gel gör ki sattıramıyorum.

60
3
yanıtYanıtla
Serdar Yakar:

ALLAH KORUSUN BIR KAZA YAPSA SAHIN DOGAN KARTAL TAKSISI. MOTOR GELIYO BAGAJA KADAR. ABS ASR AIRBAG HICBIRSEY YOK. HERYERI FUL ORJI OLSA NE OLUR. FUL DEDIGINIZ CAM OTOMATIK HIDROLIK DIREKSIYON. 20 LIRALIK ARABAYA UCU FIYATLAR CEKIYONUZ KUL HAKKINA GIRIYONUZ AYIPTIR

62
0
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

ulan ne cins adamlar var piyasada ben hayatta ölü tofaşa vermem onu yerine honda lexus alırım hepsine 5 basar

58
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title