Haberler

Milas'ta 7 Yaşında Milli Takıma Girdi

Güncelleme:

Milas Belediyespor Kulübü satranç sporcusu Toprak Mutlukan, 140 sporcu arasından Türkiye beşincisi olarak, yaş grubunda milli takıma seçildi.

Milas Belediyespor Kulübü satranç sporcusu Toprak Mutlukan, 7 yaş grubunda milli takıma girmeye hak kazandı.

Antalya'da 25-31 Ocak tarihlerinde yapılan Türkiye Santranç Federasyonu 7 Yaş Grubu Şampiyonası'na katılan Milas Belediyespor Kulübü sporcusu Toprak Mutlukan, 140 sporcu arasından Türkiye beşincisi olarak milli takıma seçilme başarısı gösterdi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret eden Mutlukan ve ailesi, Tokat'a desteklerden dolayı teşekkür etti.

Turnuvaya özel bir hazırlık yapmadan katıldıklarını  ifade eden baba Galip Mutlukan, "Milas Belediyespor Kulübü bünyesinde başarılı ve gelecek vaat eden birçok sporcu bulunuyor. Bu anlamda artık çocuklarımızın özellikle satranç branşında daha profesyonel hocalarla çalışma yapmalarını talep ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Tokat da elde edilen başarının kendileri için memnun edici bir sonuç olduğunu dile getirerek, "Kulübümüz bünyesindeki tüm branşlarda uzmanlaşmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni hedeflerimizi, yapılanmamızı bir kez daha gözden geçireceğiz. Satranca verdiğimiz önemle bu spor, ilçemizde popüler hale geliyor. Çalışmalarımızda bundan sonra daha profesyonel düşünüp ona göre hareket edeceğiz" diye konuştu.

Tokat, başarılı sporcuya altın hediye etti. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Tokat Antalya Türkiye Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title