Haberler

    Yeni Hızlı Şarj Teknolojisi: Qualcomm Quick Charge 3+

    Qualcomm, dünya genelinde 1000'den fazla aksesuar ve cihazla dünyanın en büyük hızlı şarj ekosistemi olan Quick Charge ailesine en son eklenen Qualcomm Quick Charge 3+ teknolojisini tanıttı.

    Qualcomm, dünya genelinde 1000'den fazla aksesuar ve cihazla dünyanın en büyük hızlı şarj ekosistemi olan Quick Charge ailesine en son eklenen Qualcomm Quick Charge 3+ teknolojisini tanıttı. Quick Charge 3+ (Hızlı Şarj 3+), daha hızlı şarj etme ve satın alınabilirliği ile dikkat çekiyor. Quick Charge 3+ özellikleri ve destekleyen telefonlar haberimizde.

    Qualcomm, işlemcilerle birlikte hızlı şarj teknolojileri de geliştiriyor. Quick Charge 3+, şirketin en yeni hızlı şarj teknolojisi. Quick Charge 3+, ilk olarak Qualcomm Snapdragon 765 ve Snapdragon 765G, ardından 2020'de diğer Snapdragon platformlarında kullanılabilir olacak. Snapdragon 765G işlemciden güç alan Xiaomi mi 10 Lite Zoom (Mi 10 Youth Edition), hem Quick Charge 4+ hem de Quick Charge 3+ şarj teknolojisini destekleyen dünyanın ilk akıllı telefonu. Quick Charge 3+, daha düşük fiyat noktasında gelişmiş hızlı şarj sağlamaya odaklanıyor ve özellikleri şöyle:

    Qualcomm Quick Charge 3+ Özellikleri

    Hızlı Şarj ve daha iyi verimlilik: 15 dakikada %0'dan %50'ye şarj, önceki nesle kıyasla %35 daha hızlı ve 9 derece daha soğuk

    Quick Charge 3+, OEM'ler ve tüketiciler için daha uygun fiyatlı Quick Charge 4'ten 20mV'lik adımlarla ölçeklenebilir voltajı destekleyen endüstri standardı USB A'dan C'ye kabloları ve aksesuarları desteklliyor.

    Quick Charge 3+, önceki nesil Hızlı Şarj cihazlarıyla geriye dönük uyumlu ve daha yeni cihazlar Quick Charge 3+ aksesuarlarıyla çalışabiliyor, böylece her zaman en esnek şarj deneyimini sağlıyor.

    Diğer temel özellikler: Dahili kablo güç kapasitesi/tanıma, çeşitli güvenlik mekanizmaları

    Quick Charge 3+, hem kablolu hem de kablosuz şarjı destekliyor ve aynı anda kullanıldığında dahi çalışıyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Cep Telefonu Qualcomm Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title