Haberler

Ünye'de çıkan yangında 2 çocuk dumandan etkilendi

Güncelleme:

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 çocuk tedavi altına alındı. Yangın sırasında evde bulunan komşu çocukları, çevredekiler ve ağabeyleri tarafından kurtarıldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dumandan etkilenen çocuklar hastaneye kaldırıldı. Yangın sonucunda evde hasar meydana geldi. Çocukların annesi yangın sırasında evde bulunmuyordu.

Ordu'nun Ünye ilçesinde evde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 çocuk, tedavi altına alındı.

Bayramca Mahallesi'ndeki bir apartmanın zemin katında, İlknur Akarsu'ya ait evin yatak odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın sırasında evde bulunan komşu çocukları Nefes (7) ve Bülent Egemen Yılmaz (9), dumanı gören çevredekiler ile sokakta bulunan ağabeyleri Muharremcan Yılmaz (16) tarafından evden çıkarıldı.

İhbar üzerine bölgeye gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, yangını söndürdü.

Dumandan etkilenen Bülent Egemen ile ağabeyi Muharremcan Yılmaz, Ünye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yangında, evin bazı bölümleri hasar gördü.

Öte yandan, çocukların annesinin bir işi olduğu için çocuklarını bıraktığı İlknur Akarsu'nun randevusu nedeniyle hastaneye gittiği, bu nedenle yangın sırasında evde bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Yaşam

İtfaiye Çocuk Ünye Ordu Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title