Haberler

Ceyhan Belediye Başkanı, bayram ikramiyesini 7 bin TL'ye, en düşük emekli maaşını 17 bin TL'ye tamamladı

Güncelleme:

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Kurban Bayramı öncesi emeklilere verilecek ikramiye miktarını 7 bin TL'ye yükseltti. Ayrıca en düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerin kazancını asgari ücrete tamamladıklarını belirtti. Başkan Aydar, bu uygulamanın beş yıl boyunca tüm bayramlarda devam edeceğini ifade etti. Bu kapsamda Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 2 bin 750 emekliye 7 bin TL ikramiye ödeyecek.

Adana Ceyhan'da Kurban Bayramı'nda şartları sağlayacak emeklilere verilecek ikramiye 7 bin TL'ye çıkarıldı. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "5 bin TL olan bayram ikramiyemizi 7 bin TL'ye çıkardık. En düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerimizin kazancını asgari ücrete tamamlıyoruz" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aydar, seçim öncesi vaatlerini yerine getirdiklerini belirterek, "Emeklilikte adalet, asgari ücretin altında kalmamakla başlar! Seçimden önce verdiğimiz sözü tutuyoruz ve Kurban Bayramı öncesi emeklilerimize 7 bin TL bayram ikramiyesini hesaplarına yatırıyoruz." açıklamasında bulundu.

5 BİN TL, 7 BİN TL OLARAK GÜNCELLENDİ

Geçen günlerde şartları sağlayan emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi vereceklerini duyuran Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, rakamı güncellediklerini duyurdu.

Başkan Aydar, "5 Bin TL olan bayram ikramiyemizi genel başkanımızın talimatı üzerine 7 bin TL'ye çıkardık. Yani en düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm ihtiyaç sahibi emeklilerimizin kazancını bu ay asgari ücrete tamamlayarak yanında olduk" ifadelerini kullandı.

TÜM BAYRAMLARDA ASGARİ ÜCRETE TAMAMLANACAK

Beş yıl boyunca tüm bayramlarda Ceyhan Belediyesi olarak en düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacaklarını belirten Kadir Aydar, "Sosyal-demokrat belediyecilik açısından bunu çok önemsiyorum. Ne söz verdiysek hepsini tutmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 2 bin 750 emekliye 7 bin TL ikramiye ödeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Bayram İkramiyesi Kurban Bayramı Asgari Ücret Kadir Aydar Ceyhan Adana Yerel Haberler Yaşam Ekonomi Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (3)

Özcan Özcan:

niye ikramiye sadece emeklilere veriliyor? böyle bir saçmalık olamaz.İşsizlere verilmeli tamam 19 bin az ama işsizler de var.

7
51
yanıtYanıtla
Doğukan AKTÜRK:

İşsize devlet verecek. belediye zaten sosyal hizmet kapsamında yardımda bulunuyor.

yanıt34
yanıt1
Mustafa Sevimli:

darısı Karabük belediyesine böyle vaatleri vardı da ses çıkmıyo bu aralarda bakacaz boş mu dolumu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title