Haberler

Bilecik'te Ulu Çınarlar Projesi kapsamında emekli imam ziyareti

Güncelleme:

Bilecik'te Ulu Çınarlar Projesi kapsamında 39 yıl görev yapan ve emekli olan imam Nihat Kasa'ya vefa ziyareti gerçekleştirildi. Pazaryeri İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ziyarette, Müftü Dr. Şefik Gedik emekli imamla sohbet etti ve tecrübelerinden istifade etti.

Bilecik'te "Ulu Çınarlar" projesi kapsamında 39 yıl görev yapan ve ardından emekliğe ayrılan imam Nihat Kasa'yı vefa ziyareti gerçekleştirildi.

Pazaryeri İlçe Müftülüğü tarafından büyükleri ve gençleri bir araya getirmek, kuşaklar arasında kaynaşmayı ve kültür alışverişinde bulunmayı sağlamak amacıyla her ay ilçede bir büyüğü ziyaret eden İlçe Müftüsü Dr. Şefik Gedik Gümüşdere köyünde ikamet eden 39 yıl imamlık görevini yaptıktan sonra emekli olan Nihat Kasa'yı evinde ziyaret etti. Müftü Dr. Şefik Gedik, "Pazaryeri ilçemizde 39 yıl hizmet süresince 24 yıl Gümüşdere köyünde imamlık yaptıktan sonra emekli olan Nihat hocamızı evinde ziyaret edip kendisiyle sohbet edip bilgi ve tecrübelerinden istifade ettik. Değerli hocamıza Allah'tan uzun ömürleri diliyorum" dedi.

Müftü Gedik'e ziyareti kapsamında Pazaryeri Müftülüğü Vaizi Sadi Temiroğlu, Doğanlar Camii İmam Hatibi Mükail Bedir eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Pazaryeri Bilecik Müftü Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title