Haberler

Beyazgül, "Çiçek Göndermeyin Hayır Kuruşlarına Bağışta Bulunun"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine tebrik amaçlı çiçek göndermek isteyen tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, "Hemşehrilerim çiçek göndermek yerine Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği'ne veya Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevine bağışta bulunabilirler" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine tebrik amaçlı çiçek göndermek isteyen tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, "Hemşehrilerim çiçek göndermek yerine Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği'ne veya Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevine bağışta bulunabilirler" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, göreve başlamasının ardından gelen tebrikleri kabul etti. Vatandaşlarla birebir yakından ilgilenen Beyazgül, yoğun görüşmelerinin ardından bir açıklama yaparak kendisine yönelik çiçek göndermek isteyen hemşehrilerinden ricada bulundu. Sosyal medya aracılığı ile de duyurusunu yapan Beyazgül, "Değerli hemşehrilerim sizlerden isteğimdir. Tebrik dolayısıyla çiçek göndermek yerine Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneğine ve Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevine bağışta bulunabilirsiniz. Hemşehrilerime en içten saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Beyazgül'ün bu talebi, Şanlıurfalılardan da destek aldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title