Haberler

Belediye şoförü maaşına gelen zammı duyunca otobüsü durdurup halay çekti

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yüzde 107 zam yaptığını öğrenen halk otobüsü şoförü, kullandığı aracı durdurarak halay çekip göbek attı. Belediyede en düşük maaş 34 bin liraya yükselirken sevinçten göbek atan şoför, belediye başkanına teşekkür ederek "İnşallah bir daha başkanlığı kazanır." dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yaptığı maaşı yolda öğrenen halk otobüsü şoförü, sevincini aracı durdurup göbek atarak gösterdi.maaşlarına yüzde 107 zam yapıldığını duyan otobüs şoförü, eline mendil alarak halay çekip göbek attı. O anları kayıt altına alan şoför, "Zamdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. İnşallah bir daha başkanlığı kazanır." ifadelerini kullandı.

BELEDİYEDE EN DÜŞÜK MAAŞ 34 BİN TL OLDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına yüzde 107 zam yaptı. Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, maaşlara zam yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Maaş zammını duyan halk otobüsü şoförü Yılmaz Tepe, otobüsü durdurup halay çekti. Koltukta duramayan sürücü, daha sonra ayağa kalkarak halay çekmeye devam etti. Dakikalarca göbek atan sürücünün görüntüleri sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Belediye şoförü maaşına gelen zammı duyunca otobüsü durdurup göbek attı

"İNŞALLAH BİR DAHA KAZANIR"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yaptığı zamla birlikte en düşük maaş 34 bin liraya yükselirken sevinçten halay çeken şoför, o anı anlattı.

13 yıldır BELSAN'da otobüs şoförlüğü yaptığını söyleyen Tepe, zammı duyunca büyük bir sevinç yaşadığını belirterek, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yüzde 107 zammı açıklayınca ben de sevincimi öyle paylaşmak istedim. O esnada oynadım. Zamdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. İnşallah bir daha başkanlığı kazanır. Yüzde 107 zam yapıldı, elhamdülillah memnunuz. Bütün emekçi kardeşlerime de hayırlı uğurlu olsun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın" diye konuştu.

Belediye şoförü maaşına gelen zammı duyunca otobüsü durdurup göbek attı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Zam İş Dünyası Yaşam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (19)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Makarna yiyen Kurt

226
139
yanıtYanıtla
sedat yakup:

kurşun mu yeseyedi

yanıt87
yanıt58
DİYARBEKİR:

KANDİL BÖREĞİ YİYEN CEMİLE

yanıt74
yanıt56
senar:

ne bu ya rezillik. neye sevindin bu kadar. hadi sevindin içinden sevin be adam ne bu soytarılık

139
147
yanıtYanıtla
Sebastian Szymanski:

Sana mı soracak nasıl sevineceğini :)

yanıt148
yanıt100
sivri:

maskaralık

163
107
yanıtYanıtla
elazığ:

bizde son 10liralık emekli zammından sonra taziyedeyiz

241
20
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

O paranın bir senelik bile değeri yok, bir sene sonra 30 bin 10 bin değerine düştüğünde de zil takıp oynarsın şoför amca...:))) Enflasyon durmuyor, fiyatlar hızla artıyor, artmaya da devam edecek.

115
38
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

Bu kardeşimiz muhtemelen evli ve çocuklarıda vardır Allah bağışlasın, ama yoksulluk sınırının da 50bin tl. civarında olduğunu birilerinin kulağına fisıldaması lazım.

105
25
yanıtYanıtla
csd zbn:

askeri ücret yeterde artar

58
36
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title