Haberler

Bağcılar'da Kökü Kurumuş Ağaç, Park Halindeki Otomobilin Üzerine Devrildi

Güncelleme:

Bağcılar'da kökü kurumuş bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

BAĞCILAR'da kökü kurumuş ağaç, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Otomobil, itfaiye ekipleri tarafından halat yardımı ile kurtarılırken devrilme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Hürriyet Mahallesi Malazgirt Caddesi üzerinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde kaldırımda bulunan kökü kurumuş ağaç, bilinmeyen nedenle Aykut Çınar'ın park halindeki otomobilinin üzerine devrildi. Çevredeki esnaf, durumu hemen otomobilin sahibine bildirdi. Aykut Çınar ise polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk olarak ağacın dallarını motorlu testere ile kesti. Daha sonra otomobili çıkarabilmek için halat yardımı ile yan yatan ağaç kaldırıldı. Otomobil bulunduğu yerden kurtarıldı. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken üzerine ağaç devrilen otomobilde hasar oluştu. Ağacın, park halindeki otomobilin üzerine devrilip yan yatması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Bağcılar Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title