Haberler

Baba, kızı için damatsız düğün yaptı

Güncelleme:

Hatay'ın Payas ilçesinde engelli kızının gelinlik giyme hayalini gerçekleştiren baba, yaptığıyla duygulandırdı. Baba, damatsız düğünde davul zurna eşliğinde kızıyla çifte telli oynadı.

Baba, kızı için damatsız düğün yaptı

"Kızımın mutluluğu benim mutluluğum" diyen baba Gökhan, davul zurna tutup gelinlik giydirdiği Ümmü Gülsüm'üne damatsız düğün yaptı

HATAY - Hatay'ın Payas ilçesinde engelli kızının gelinlik giyme hayalini gerçekleştiren baba, yaptığıyla duygulandırdı. Baba, damatsız düğünde davul zurna eşliğinde kızıyla çifte telli oynadı.

Payas ilçesinde yaşayan Gökhan ve Ayşe Ulaşlı çifti, hayatlarını zihinsel ve bedensel engelli kızları 22 yaşındaki Ümmü Gülsüm'e adadı. 'Kızımın mutluluğu benim mutluluğum' diyen baba Gökhan, kızını mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Kızının bir çok hayalini gerçekleştiren baba Ulaşlı, son olarak gelinlik giyme hayalini damatsız düğünle gerçekleştirdi. Kızı için çeyiz alan, davullu zurnalı düğün yapan babayı tek mutlu edense kızıyla karşılıklı çifte telli oynamak oldu. Yaptığı düğünle duygulandıran babaya, mahalle halkı ve akrabalarda eşlik etti. Damatsız düğünde davul zurna eşliğinde halaylar çekildi, çifte telli oynandı ve havaya para atıldı.

Kendisini kızının istediklerini yapmaya adadığını ifade eden Gökhan Ulaşlı, "Benim Ümmü Gülsüm kızım rahatsız. Hem zihinsel özürlü hem de spastik özürlü ve konuşamıyor. Bütün psikolojisi bozuk olduğu için ben ne istiyorsa onu yapıyorum. Ben kendimi kızımın istediklerini yapmaya adadım. Onu mutluluğu benim mutluluğum. Hayali gelinlik giymekti onu yaptım. Evlenme programı yapmak istiyordu onu da yaptım. 3. isteği de sayın Cumhurbaşkanımızı görmek onun için de elimden geleni yapıyorum. Kızım mutlu olsun diye destek olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hatay Payas Baba Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title