Haberler

Yaralı Çocuk Hastanede Hayatını Kaybetti

Batman'da Bir Silahlı Saldırı Olayında Kimden Geldiği Belli Olmayan Kurşunların Hedefi Olan ve Yaralanan Çocuk, Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Batman'da bir silahlı saldırı olayında kimden geldiği belli olmayan kurşunların hedefi olan ve yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde mahalle muhtarı Mehmet Kolkaldıran ve kardeşlerine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda kurşunların hedefi olan Mazlum Gezer (14) adlı çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gezer'in cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çocuğun 19 Mayıs Mahallesi'ndeki evlerinin önünde kurulan taziye alanında ise büyük hüzün vardı. İki çocuğundan birini kaybeden anne Nurcan Gezer sinir krizleri geçirdi. Başsağlığına gelen yüzlerce kişinin de

gözyaşlarını tutamadığı taziye töreninde konuşan Mazlum Gezer'in dayısı Şehmus Koşar, silah ve bıçak alımının bu kadar kolay olduğu Batman'da bu olayın herkesin başına gelebileceğini ifade ederek, "Özellikle çeteleşmelere karşı kapsamlı bir çalışma yapılması gerekiyor.

Bu arada, silahlı saldırı olayıyla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

(MŞY-SK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title