Haberler

Yapı Kredi Leasing'den İtalya Çıkarması

Yapı Kredi Leasing, İtalyan İhracat Kredi Kuruluşu'nun (SACE) Milano'ya davet ettiği "ilk" Türk leasing şirketi oldu.

Yapı Kredi Leasing, İtalyan İhracat Kredi Kuruluşu'nun (SACE) Milano'ya davet ettiği "ilk" Türk leasing şirketi oldu.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye leasing sektöründe kesintisiz liderliğini 2016 yılsonu itibarıyla 9. yıla taşıyan Yapı Kredi Leasing, SACE tarafından ilk Türk leasing şirketi olarak Milano'ya davet edildi.

Leasing alanında Türkiye'yi SACE'nin Milano'daki ofisinde temsil eden Yapı Kredi Leasing, sürdürülebilir başarısını ve leasingin kurumlara kazandırdığı avantajları İtalyan ihracatçı firma temsilcileriyle paylaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, Türkiye ile İtalya arasındaki iş birliğinin artırılması hedefi doğrultusunda SACE tarafından Milano'ya davet edilmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

İtalya ile Türkiye'nin uzun senelere dayanan köklü bir iş ve ticaret bağı olduğunu vurgulayan Torun, şunları kaydetti:

"Türkiye ile İtalya arasında iş ve ticaret hacminin artırılmasına destek olmak adına deneyimli, uzman ekibimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. SACE'nin ilk kez bir Türk leasing firmasını davet etmesi ve İtalyan ihracatçılarla bir araya getirmesi, bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesi.

Milano'da, Yapı Kredi Leasing'i, Türkiye'deki leasing sektörünü ve ülkemizi tanıtma olanağı yakaladık. İtalyan firma temsilcilerinin beklentilerini çok yakından öğrenmiş olduk."

İtalyan ihracatçılara destek

Torun, geçen yıl SACE garantisiyle uygun koşullarda sağladıkları 40 milyon avro tutarındaki krediyi, İtalya ile yaptıkları tüm yatırım malı ithalatlarında müşterilerine uygun koşullarda kullandırarak ithalatçılara destek olduklarını hatırlattı.

Bundan sonra da hem Türk hem İtalyan ithalat ve ihracatçılarına güvenilir bir iş ortağı olmaya devam edeceklerini dile getiren Torun, iki ülke arasında ekonomik bağın güçlenmesine yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Yapı Kredi Bankası Türkiye Milano İtalya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title