Haberler

Yapacağımız Harcamaları Sizlere Soracağız"

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Harcadığınız paraların nereye gittiğini ödediğiniz her makbuzun arkasında göreceksiniz.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Harcadığınız paraların nereye gittiğini ödediğiniz her makbuzun arkasında göreceksiniz. Yapacağımız harcamaları sizlere soracağız." dedi.

Yavaş, Etimesgut'ta Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, 25 yıldır Ankara'daki çoğu problemin çözülemediğini, seçildiği taktirde Ankara'daki problemleri çözmek için herkesle uyumlu çalışacaklarını anlattı.

Harcamaların şeffaf bir şekilde yapılacağını ifade eden Yavaş, "Harcadığınız paraların nereye gittiğini ödediğiniz her makbuzun arkasında göreceksiniz. Yapacağımız harcamaları sizlere soracağız çünkü sizin paralarınızı harcıyoruz biz." diye konuştu.

Projelerinin tamamının Ankara'yı kalkındırmak üzerine olduğunu belirten Yavaş, Ankara'yı turizmde, tarımda, sanayide kalkındırmak, istihdamın önünü açmak istediklerini aktardı.

İlk yapacağı projelerden birinin fuar alanını bitirmek olduğunu dile getiren Yavaş, "Fuar alanını bir an önce bitireceğiz ki Ankara'daki tüccarımız, esnafımız, sanayicimiz malını orada sergilesin, hem Ankara'ya hem Türkiye'ye hem yurt dışına satsın. Böylelikle üretim artsın, daha çok insan çalıştırsınlar. Onlar para kazandıkça yine bu para Ankara'nın içine dağılacak." dedi

Açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik ve CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mansur Yavaş Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title