Haberler

Yalova'da, Kaza Yapan Bisikletli Karşıya Geçen Genç Kıza Yumruk Attı! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Yalova'da trafik kazasına karışan bisikletlinin yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza yumruk attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yalova'da trafik kazasına karışan bisikletlinin yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza yumruk attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Genç kız, saldırgandan şikayetçi oldu.

OTOMOBİL GENÇ KIZA YOL VERDİ

İddiaya göre, Rüstempaşa Mahallesi Fatih Caddesi'nde arkadaşıyla yolun karşısına geçmek isteyen Berfin Artan (18), bir aracın kendisine yol vermesi üzerine hamle yaptı.

KAZA ATLATAN BİSİKLETLİ, GENÇ KIZA YUMRUK ATTI

Bu sırada bir otomobil bisikletli İ.T'ye çarptı. Yere düşen İ.T. kalkarak Artan'a yumruk attı. Artan, olay yerinde baygınlık geçirdi.

Yalova'da Genç Kıza Darp Güvenlik Kamerasında

BİSİKLETLİ SALDIRGAN LİNÇTEN KURTARILDI

İ.T'ye çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Darbedilmek istenen İ.T. polis ekiplerince kurtarıldı. Boynunda oluşan travma dolayısıyla hastanede boyunluk takılan Artan, İ.T. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"KALKTIĞI GİBİ YÜZÜME BAKMADAN YUMRUK ATTI"

Berfin Artan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dershaneye gitmek için evden çıktığını, yolun karşısına geçerken bir otomobilin kendisine yol verdiğini belirterek, "Geçerken önümüze birden bir bisikletli çıktı. Ben onu daha doğrusu yere düşerken gördüm. Tam arkamı döndüğümde yere düşmüştü. Ben de ona yardım etmek istedim. Elimi uzattım. Kalktığı gibi hiç yüzüme bile bakmadan direkt yumruk vurdu sert bir şekilde. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyorum. Hastanede kendime gelebildim." dedi.

"BAŞKA BİR KADINA YAPILSA AYNI TEPKİYİ GÖSTERİRDİM"

Kendisine yumruk atan İ.T'den şikayetçi olduğunu dile getiren Artan, "Önce karakola verdik. Tekrardan savcılığa gittik. Sonuna kadar takipçisi olacağım. Bu bana değil başka bir kadına da yapılsa aynı tepkiyi gösterirdim." diye konuştu.

O ANLAR KAMERADA

Söz konusu olay yakındaki bir iş yerine ait güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Güvenlik Kamerası Yalova 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

isim:

şu kadınlar daha bizim başımıza ne belalar açaçak şeriat gelsin artık.

29
145
yanıtYanıtla
SALİM KORKMAZ:

evet şeriatta da aynen böyle diyor kadınları canlı canlı topraga gömmediğiniz kaldı

yanıt1
yanıt1
ISIM:

IRANA GIT IRANA GEVSEK

yanıt1
yanıt1
İSİM:

YİNE SUÇLU BİR KADIN AMA KADIN OLDUĞU İÇİN SUÇSUZ İLAN EDİLİP SUÇU ADAMA ATIYOR. ADAMLARIN ADI ÇIKMIŞ SADECE EVET ŞERİAT

yanıt4
yanıt8
yok:

davarlar yaya geçidini görmüyor musunuz ? kız haksız diyen köylü embesilleri , yaya gecidi neden vardır.

78
18
yanıtYanıtla
GEREK YOK:

Yaya geçidi konusunda haklısın fakat ''''köylü embesilleri'''' ne demek yahu köylü milletin efendisidir bunu unutma

yanıt1
yanıt3
...........:

iyi yaya yolu diye herkes körlemesine geçsin araclar dursun. . . yahu cahil arkadaşım yayada dikkat etmek zorunda degil mi? ve ordan saatte 100 km hızlamı gidiyolar sanki? orda bir kız birde araç sürücüsü hatalı. . . eger bisiklete çarpmasaydı kıza çarpardı

yanıt2
yanıt2
Ilker:

Fatih Caddesinde Bildiğim kadarı ile sadece girişinde yaya geçidi var bu olayın yaşandığı yer giriş değil

yanıt3
yanıt2
Fg bskkkk:

Kız sağına bakmadan soldan arkasına bakarak yola iniyor, bisikletli durmak zorunda kalıyor, ancak otomobil durmayıp bisikletliye çarpıyor. Bisikletli ilkede yumruk atacaksa ki yanlış, otomobil şöförüne atmalıydı. İki mağdur var, bisikletli ve yumduğu yeşimi için kız...

16
54
yanıtYanıtla
Ilker:

o anda arabanın da duramaması normal bir durum çünki bisikletli aniden duruyor ve şöförün tepki verme süresi aracını durdurmasına yetmiyor ` karşıya geçmek isteyen kız hatalı 0 bisikletli hatalı arabaların bulunduğu ve yolun 2 şerit tek yön olduğu bir yol orası araçların arasından geçmek heleki yalovanın en kalabalık olan caddesinde çok dikkat ister bisikletli arkadaşın buna dikkat etmesi gerekir. ayrıca bisikletli arkadaş kıza neden yumruk atıyorsun manyakmısın sen dua et ölmemişsin.

yanıt1
yanıt6
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title