Haberler

Yabancı Dilinizi Cebinizde Geliştirin

Güncelleme:

Hayatı Kolaylaştıran Akıllı Telefonlar Bu Kez Yabancı Dilimizi Geliştirmemize Yardımcı Olmaya Çalışıyorlar.

Hayatımızın her anına dahil olabilme yolunda hızla ilerleyen akıllı telefonlar, üçüncü şahıs yazılımların da bu amaca hizmet etmesi sayesinde, her geçen gün biraz daha vazgeçilmez olmaya başlıyorlar.

SPB Software geliştiricilerinin yeni gözdelerinden olan SPB Flash Cards uygulaması, yabancı dilini geliştirmek isteyen kullanıcılar için çok sevilecek bir yazılım olacağa benziyor. Bir çeşit kelime ezberleme uygulaması olan Flash Cards, sıkıcı bir işi görsellikle süsleyerek hızlı, kolay ve keyifli bir hale getiriyor.

65 farklı kategori altında toplanmış oldukça geniş bir kelime haznesi bulunan uygulama, görseli ekrana getirerek kelimeyi tahmin etmenizi istiyor. Kullanışlı bir arayüzü bulunan yazılım, Windows Mobile 5.0 ve üzeri yüklü dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar ile uyumlu çalışıyor. An itibariyle Çekçe, Almanca, ingilizce, ispanyolca, Fransızca, ibranice, italyanca, Korece, Felemenkçe, Portekizce, Japonca, Çince, isveççe olmak üzere 14 farklı dil destekleniyor.

5 farklı öğrenim metodu ile kelime ezberlemeyi keyifli hale getiren yazılımın 15 günlük deneme sürümüne burada yer alan SPB Software sayfalarından indirebilirsiniz.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title